La Liga 18. köre: Real Madrid – Bilbao, December 22

Labdarúgás, vasárnap,  2019, December 22, Spanyolország, La Liga, 21:00

Real Madrid az utolsó időkben Zidane edző vezetése alatt elégé sikeres. Ezt mutatja a szerdai mérkőzés is az El clasica versenyen Barcelona stadionján. A párbaj ugyan 0:0 döntetlennel végződött, de szerintem Real vlt a jobb csapat a pályán, legalább 1 büntetőt is rúgnia kellett volna az ítélésem szerint. Amit észre kell venni, az éppen az igen jó minőségű teljesítménye hátul, és egészében is, ahogyan megfelelő módon állt a mérkőzésnek szemben. Real a táblázatban még mindig a 2. helyen áll Barcelona után, azonos volt a pontszámuk, 36, de Barcelona tegnap egy győzelmetszerzett Alaves ellen, így 1 párbajjal már többet játszott. Real így hazai környezetben már nem engedheti meg magának pontokat veszíeni, sőt, amikor otthon egészen jó eredményei vannak, amikor 8 párbajból 6 győzelmet és 2 döntetlent szereztek, a gólaránya itt 20:6, ami egészen jó. Real 2 döntetlen után ismét éhes a 3 pontra, a formája jó, és a rajongói is azt remélik, hogy othon nem haboznak és megszerzik az év végére a 3 pontot,

Athletico Bilbao jelenleg a 8. helyen áll a tábkázatban, mivel már sok csapat lejátszotta a 18. mérkőzését, 27 pontot szerzett 17 mérkőzésben, ami egy ilyen csapat számára elégé jó eredmény. Ami a csapatnál különös, az a csapat két oldala. Úgy hazai környezetben, ahol a csapat már 20 pontot szerzett. Majd a játékuk idegenben, ahol a csapat 8 párbajból csak 7 pontot tudott osszeszedni. Idegenben csak 1 alkalommal győzött, bár itt nem is volt olyan sok nehéz ellenfelük. A góllövési formája az idén nem nagyon káprázatos, amikor 17 mérkőzésben csak 19 gólt tudtak szerezni, az is lehetséges, hogy most Real ellen nem is tudnak majd gólt szerezni. De ha az utolsó 5 mérkőzésére nézünk, ebből 3 győzelmet szereztek, Granada, Osasuna és Levante ellen, 8 gólt szereztek. Mint ha emelkedne lassan a csapat formája.

Fogadni Real győzelmére fogok, bár a szorzók nem nagyon kedvezőek, de még mindig megéri játszani velük, Real oldaláról támadó jellegű labdarúgást várok, emellett teret hagynak a vendégeknek a gyors breik ellentámadásoknak, és ki tudja, talán sikerül a vendégeknek is gólt szerezni.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,37

 

La Liga 18. köre: Real Madrid – Bilbao, December 22 5.00/5 (100.00%) 1 vote