La Liga 19. köre: Atlético Madrid – Levante, Január 04

Labdarúgás, szombat,  2020, Január 04, Spanyolország, La Liga, 18:30

A Karácsonyi ünnepek után a spanyol La Liga is ismét folytatódik, már a 19. körével, benne találkoznak Atletico Madrid és Levante. A madridi ,,Colchoneros‘‘ az idei évadban is enyhén az elvárások mögött maradtak, jelenleg a 4. helyet foglalják el a táblázatban 32 ponttal, amikor a 3. Sevillára2 pont vesztességük van. Azonban a formájuk egyáltalán nem rosz, de a csapat Simeone edző vezetése alatt leginkább a magas számú döntetlenekre szenved. Ezeket elsősorban a párbajokban idegenben szerzi. Otthon Atlético 5 győzelmet és 3 döntetlent szerzett, és csak 1 alkalommal szenvedett vereséget a vezető Barcelona ellen, 0:1. Simeone hosszú távon elsősorban a gyors ellentámadásokra és jól bebiztosított védelemre támaszkodik. Éppen ezért tartják a csapatát talán a legunalmasabb csapatává az egész versenyben, amikor 18 párbjaban csak 32 gólt láthattak a rajongók, ami átlagban egy párbajban csak 1,72 gól. És ami a gólokat illeti Atlético párbajaiban ebben az évadban, akkor csak egyetlen esetben edett több, mint 4 gól a mérkőzésen, ez Eibar ellen volt, amely 3:2 eredménnyel végződött.

A vendégek Levanteből a táblázat 9. helyén vannak, 26 pontot szereztek eddig, és a hazai párbajaiban kiváló formában vannak. De idegenben ez már azonban nem olyan híres, amikor 9 párbajban 6 alkalommal távoztak a pályáról, mint vertesek. Levante most tartja magának a 2 győzelmét egymás után, amikor Granadát 1:2 és a kínlódó Celta Vigot 3:1 eredményekkel győzte le. Wanda Metropolitano a vendég csapatoknak egy verhetetlen erőd, ahol a gólok hazai kapuba csak nagyon ritkán esnek. Ezt a kiváló védelemnek köszönheti a házigazda, és még az egyik legjobb kapusának, aki Jan Oblak, aki 18 mérkőzésből csak 11 gólt kapott, és megérdemelten ez a csapat a legkevesebb góllal a bajnokságon.

Ezért is úgy döntöttem, hogy fogadni természetesen a házigazda győzelmére fogok, bár a szorzó nem olyan nagyon kiváló, ez a csapat egyértelmű kiemelt csapat a győztesre, aki kihasználja ismét a házigazda szerepét és előnyeit. De ne várjon senki sem sok gólt, mivel ez a csapat nem sok góllal játszik.

A  mi tippünk: Atlético Madrid győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,31

 

La Liga 19. köre: Atlético Madrid – Levante, Január 04 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Betclic