La Liga 2. köre: FC Barcelona – Betis Sevilla, Augusztus 25

Labdarúgás, vasárnap,  2019, Augusztus 25, Spanyolország, La Liga, 21:00

Két csapat, amely a spanyol bajnokság első körében meglepő módon vereséget szenvedett, most mindkét csapat javítani szeretné a helyzetét. A híres Barcelona üdvözli otthon Betis Sevilla csapatát. Egyértelműen a házigazda a kiemelt csapat. Igen, jelenleg Barcelonának gondjai vannak néhány sérült játékosa miatt, de a legfontosabb hír az, hogy a király Leo Messi már rendelkezésre áll a csapatának, aki az első mérkőzésen Bilbao stadionján nem játszott. Messi már kedd óta teljes edzésben van, a problémái már elmúltak. Barcelona tehát az első mérkőzését Bilbaoban elveszítette 0:1, sőt, Suarez és Dembele megsérültek, ami igen csak kellemetlen. Szerencsére, Atletico Madridból érkezett 120 millió euróért Griezman és Ajaxtól a kiváló Frankie de Jong. Ha ehez hozzászámítjuk Messit, akkor Barcelona kádere nagyon jó minőségű, és a nyitó mérkőzési vereségét nagyon ki szeretné javítani, ezést úgy gondolom, hogy teljes erejével megy a mérkőzésbe, senkit sem nem fognak kímélni.

Persze, Betis is teljes erővel megy a párbajba, de a minőség egyértelműen Barcelona oldalán áll. Ezen túlmenően, meglátjuk, hogy hogyan oldja meg Betis a kapus helyét, ugyanis a szezon előtt távozott a kiváló kapusaLópez AS Róma csapatához és az első párbajában Robles kapusa büntetést kapott. Betis otthon 1:2 eredménnyel veszítette el a mérkőzését Valladolid ellen. Nos, bárki áll Betis kapujában, nehéz dolga lesz  helyt állni az igazán támadó mangulattal teli Barcelóna ellen. Betiszhez érkezett a szezon előtt Iglesias Espanyolból és Fekir Lyonból. Távozott még Lo Celso Tottenhamba vendégelni. Még néhány szó Barcelona első párbajáról, az első félidőben 2 alkalommal lőtt kapufát, és egyértelműen a gyepen ő volt a jobb csapat. Már döntetlennek nézett ki a dolog, amikor Bilbao edzője a 38 éves adurizt küldte a pályára, aki azonnal a 89. percben gólt szerzett. A két csapat kölcsönös mérkőzései eredményei 4 : 1, 3 : 4, 5 : 0, 2 : 0.

Egyértelműen tehát Barcelona győzelmére fogadok, a bátrabbak fogadhatnak hendikepet is, hiszen Messi játszik, és biztosan gólokat szeretne szerezni.

A  mi tippünk: FC Barcelona győzelme – a legjobb oddsok az 1xBet fogadóirodánál 1,30

 

La Liga 2. köre: FC Barcelona – Betis Sevilla, Augusztus 25 5.00/5 (100.00%) 1 vote