La Liga 2: La Coruňa – Malaga, Június 12

Labdarúgás, szerda,  2019, Június 12, Spanyolország, La Liga 2, 21:00

Itt vannak a harcok a tovább jutásért a La Liga versenybe. Az első két csapat La Coruňa és Malaga méri össze az erejét. Mindkét csapat a 2017/18 –asi szezonban esett ki az első ligából, amelyben tartották magát a 2013/14 szezon óta. Van miért játszani. Jobban jelenleg a vendégek állnak, ezek már 6 párbajt nem veszítettek el egymás után. A házigazda az évad vége felé változó teljesítményeket mutatott, vereségeket is bőven szedegetett. Az utolsó 3 mérkőzésében nem szenvedett vereséget. Mindkét csapat tudja, hogy mi vár rá, ha a spanyol elit közé szeretne ismét tartozni. Az utolsó maximumot kell kiadni magukból még akkor is, ha az összes erejük már majdnem kimerült. Ha jobban nézunk a két csapat kölcsönös párbajaira, akkor látható, hogy bennük elég sok gól esett. Persze, kivéve az utolsó visszavágót Malaga stadionján, ahol ez a mérkőzés 0:0 döntetlennel végződött. Másképen ezek magas eredmények voltak. Ezért is elméletileg legalább 2 gólt várok a párbajban, szerintem nem probléma mindkét oldalon gólt szerezni.

La Coruňa a bajnokságon a 6. helyen végzett 68 ponttal 50:32 gólaránnyal, Malaga a 3. helyen 74 ponttal és 51:31 gólaránnyal. Az első látásra úgy nézhet ki, hogy ez egy kiegyensúlyozott mérkőzés lehet, de talán Malaga lehetne a kiemelt csapat ebben a két mérkőzésben, elsősorban az első párbajban nem szenved vereséget. Malaga az utolsó 5 párbajában 5 győzelmet szerzett, háromszor 3 gólt szerzett és háromszor nem kapott gólt az ellenfelétől. Ebből elégé látható Malaga jó formája. La Coruňa az utolsó 5 mérkőzéséből csak 2 győzelmet szerzett, 2 döntetlent és 1 vereséget szenvedett. Az utolsó 17 mérkőzéséből csak 5 alkalommal győzött, ami csak 29%, ez elégé kevés. Malaga az utolsó 8 párbajában csak egyben szenvedett vereséget, ez 88% az utolsó 8 párbajban vereség nélkül. Idegenben is Malaga jól játszik, az utolsó 13 párbajában csak 1-ben szenvedett vereséget. Hosszú távon a kölcsönös mérkőzésekben az utolsó 13 párbajban Malaga 11 alkalommal nem szenvedett vereséget.

Ebből azt következtetem, hogy Malaga ezúttal sem nem szenved vereséget dupla esélyben, minden a javára szól, a formálya, felkészültsége.

A  mi tippünk: Malaga győzelme dupla esélyben – a legjobb oddsok az 1xBet fogadóirodánál 1,76

 

La Liga 2: La Coruňa – Malaga, Június 12 5.00/5 (100.00%) 1 vote