La Liga 21. köre: Valladolid – Real Madrid, Január 26

Labdarúgás, vasárnap,  2020, Január 26, Spanyolország, La Liga, 21:00

A házigazda egészen más problémákkal harcol, mint a vendégek, mivel a táblázat ellenkező oldalán van. Jelenleg a 15. helyen állnak 22 ponttal, amikor 20 mérkőzésből csak négyet nyertek meg, 10 alkalommal döntetlent szereztek, és 6 meccset elveszítettek. A spayol bajnokságon Valladolid a leginkáb döntetlenes csapat, Real 7 döntetlent szerzett. A formájuk az utolsó 5 hazai párbajból 1 győzelem, 1 vereség és 3 döntetlen. Real ellen leginkább egy következő vereség a valószinű, a döntetlenekből már elég volt, a győzelemről szó sem lehet. Az új év után ez a csapat inkább csak gyengébb ellenfelekkel játszott, de még így sem tudott győzni. Például az utolsó párbaja Osasuna ellen 0:0, vagy az utolsó előtti párbaja az utolsó előtti Legnes ellen 2:2. Ebből látható, hogy a csapat formája borzalmas és így nem várhatóak nagy csodák a pályán.

Real Madrid jelenleg a második a táblázatban 43 ponttal, az első Barcelona szintén 43 ponttal, csak jobb gólaránnyal. Real Zidane vezetése alatt nagyon szépen emelkedett, és már szerzett egy trófeát is, amikor a Szuperkupa döntőjében Atletico Madrid csapatát verte meg szabadrúgásokban. Ez egészen biztosan emeli majd az önbizalmát. Real az utolsó bajnoki párbajában otthon Sevillát verte meg, akkor is, ha ez a párbaj nagyon nehéz volt, 2:1 arányban tudtak győzni. Ismét a csapat megmutatta, hogy emelkedni tud. Magában a csapatban is történtek változások, hiányozott Ramos a sérülése miatt, a legjobb gólszerző Benzema, aki csak a kispadon ült a sérülése miatt, majd a legjobban játszó focista Valverde a csapatban a piros lapja miatt. Hiányoztak a hosszabb ideig gyengélkedők is, mint Hazard és Asensio. De Ramos, Valverde és Benzema Valladolid ellen gyepre lépnek. Real sokat dolgozott a védelmén, ezért is büszkélkedhet azzal, hogy a táblázatban a legkevesebb gólt kapta. A gólarányuk 38:13, az ellenfele gólaránya 17:23. Ezért egyértelműen minden Real javára szól.

Real motivációje óriási, mivel biztosan szeretnék megnyerni a La Ligát, előtte van Barcelona, akinek ezt nem szeretné megajándékozni az miatt, hegy elhanyagolja ezt a mérkőzést.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,44

 

La Liga 21. köre: Valladolid – Real Madrid, Január 26 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Betclic