La Liga 22. köre: Real Sociedad – La Coruňa, Február 02

Labdarúgás, péntek,  2018  Február 02, Spanyolország, La Liga, 21:00

Real Sociedad és Dportivo La Coruňa között egy nagyon fontos párbajról lesz szó, mert mindkét csapat a táblázat alján van és három pont segítene mindegyik csapatnak. A házigazdák rosszabbul állnak, de a vendégek is csökkennek és már nem messze állnak a kiesési zónától. Mindkét csapat kínlódik a védelemben, ezért több gólt is láthatnánk, ami a nézőknek tetszethetne. Talán a csapatok nem okoznak majd csalódást és éles harcokat látunk. Nézzük a két csapat statisztikáját közelebről. Az utolsó 13 párbajból 11-ben Real Sociedad csapatánáál a bajnokságon 3, vagy több gól is esett. Szintén a csapat a bajnokságon elveszítette az utolsó 4 párbaját. Deportivo a bajnokságon nem győzött már 14 párbajban az utolsó 15 mérkőzésből. Deportivo utolsó 6 párbajából 5 alkalommal a bajnokságon 3, vagy több gól esett. A csapat utolsó 6 párbajából a bajnokságon 5 alkalommal 2, vagy több gólt kapott. Real Sociedad a La Liga utolsó 3 párbajában szintén 2, vagy több gólt kapott. Végül Real Sociedad otthon Deportivo ellen már 5 találkozón egymás után verhetetlen volt minden versenyt beleértve.

David Zurutuza Real Sociedad-nál vissza tér a sérülése után, és azonnal a pálya közepére áll. Kevin Rodriguez az utolsó napokban influenzába szenvedett, de már rendben van, így a bal oldal az övé. A héten Iňigo Martinez búcsúzott el a csapattól, így Raul Navas áll a gyepre helyette, mert Hector Morenoegy kevésbé jó minőségű változatot kínál. Florin Andone és Sidnei La Coruňa csapatánál büntetésben vannak, így nem játszhatnak. Raul Albentosa áll így Fabian Schar mellé. Fede Valverde harcol majd Deportivo legújabb erősítésével Michael Krohn-Dehlivel azért, hogy ki játszik majd a csapat közepén.

Real Sociedad a bajnokságon már 4 alkalommal egymás után vereséget szenvedett, így Eusebio edző moat biztosan minden irányból támadva van. Meglássuk, mennyi ideig tartja magát meg a padon. A házigazdának az Anoeta stadionján nem sikerült tiszta számlát tartani Augusztus óta, így a védelmi munkája lehet az oka, hogy jövőre elbúcsúzhat a spanyol legmagasabb versenyétől. Deportivo az utolsó 11 párbajából csak 1 alkalommal győzött, ezért Cristobal harcosai lassan, de biztosan a megmentési harcokhoz közelednek, mint ez is lesz. Nem csoda, ha a formályuk olyan, amilyen.

A  mi tippünk: Real Sociedad győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,57

 

La Liga 22. köre: Real Sociedad – La Coruňa, Február 02 5.00/5 (100.00%) 2 votes