La Liga 24. köre: Betis Sevilla – Real Madrid, Február 18

 

Labdarúgás, péntek,  2018  Február 18, Spanyolország, La Liga, 20:45

Real Madrid a héten Paris Saint Germain csapatát verte meg híres 3:1 eredménnyel és jól kilépett a tovább jutásra a negyeddöntőbe. De ez tükröződik majd a La Liga versenyen, amikor a csapat néhány játékosát pihenni engedi. Vagy ebbe a párbajban Betis ellen, vagy pedig hétközben Legans ellen. Azomban így is a Fehér balett marad a kiemelt csapat továbbá is és a játékosok a kispadról is megmutathatnák, hogy az alapba tartoznak. Talán támadó jellegű focit játszanak és talán több gólt is látunk. Nézzünk jobban a két csapatra közelebről is. Egy kis statisztika. Real Madrid utolsó 22 bajnoki párbajából idegenben 19-ben 3, vagy több gól esett. A csapat szintén a hazai bajnokságon az utolsó 19 párbajban idegenben 18 alkalommal nemszenvedett vereséget. És az utolsó 4 bajnoki párbajban minden alkalommal legalább 2 gólt szerzett. Betis utolsó 3 hazai párbajában a La Liga versenyen legalább 3, vagy több gól esett.

Antonio BarraganBetis-nél ismét rendelkezésére áll a csapatának, a csapat jobb oldalán kellene neki játszani a védelemben. Quique Setien-ek a pálya közepén kellene maradnia a többi három csapattársával, ezeknek a szélső játékosok segítenek majd. Így vált be ez Betisnek az utolsó időkben. Loren a támadásban folytatja, a nyitó párbaja óta az átlépésétől Villarealtól már 3 gól van a számláján.

Zinedine Zidane Real Madridnál biztosan valahogyan váltani fogja a csapatot, ugyanis a héten megbírkózott a párbajjal PSG-vel, így néhány játékosának pihenni kellene. Theo Hernandez így megjelenhetne a bal oldalon, Dani Carvajal pedig a másik oldalon, mert a héten nem játszott. Marco Asensio is talán megkap néhány percet, mert a Bajnokok Ligáján ragyogott és nagyon besegített az eredményhez. Toni Kroos már ebben a hónapban nem játszik, mert megsérültek a térdszallagai.

Betis a hétvégébe két győzelemmel egymás után rohan bele, Setien edző játékosai végre egy kicsi önbizalmat szerezhetnének és megvédhetik a saját játék stílusát. A szezon elején betis képes volt San Bernabeon jól eredményeket szerezni és abból is profitál, hogy nem jutott be az európai kupákba. A Fehér balett játszott szerdán a Bajnokok Ligáján és a jövő héten is Leganes ellen fog játszani, így ismét néhány játékosát kímélni kellene neki. Real Madrid ezekben az időkben sok találkozóban játszik, a héten megverte az egyiket a legnagyobb favoritok közül a Bajnokok Ligája címre, így a csapat biztosan győzni akar majd Betis-nél is, neki ugyanis gyengébb a védelme.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,39

 

Rate this post