La Liga 25. köre: La Coruna – Espaňol Barcelona, Február 23

Labdarúgás, péntek,  2018  Február 23, Spanyolország, La Liga, 21:00

Deportivo La Coruňa szénája nagyon kilóg a kiesésre az alacsonyab szintre. A bajnoki táblázatban az utolsó előtti helyen van, és nem úgy néz ki a dolog, hogy valami ezen változhatna. Espaňol szintén nem rajong, és csak néhány hellyel áll jobban, mint a pénteki ellenfele. Ezért is ebben a párbajban inkább a pontok osztoszkodását tippeljük és nem túl sok gólt várunk a mérkőzéstől. Nézzük a két csapatot. Espanyol a La Liga utolsó 3 párbajában döntetlent szerzett. Deportivo az utolsó 3 párbajban a bajnokágon nem szerzett gólt. És szintén az utolsó 6 La Liga párbajából 5 párbajt elveszített.

La Coruňa csapatánál  Sidnei mindig kérdőjellel van, Raul Albentosa biztosan hiányozni fog. Eneko Boveda gyepre állhatna, szintén Fabian Schar is kész segíteni a védelemben. Zakaria Bakkali szuszpendálva van, így a bal szárnyra Adrian Lopez ugorhatna. La Coruňa 24 párbajban 17 pontot szerzett, 4-5-15 mérleggel és 24:53 gólaránnyal. Ez a 19 helyre elég. Otthon 12 párbajban 11 pontot szerzett 3-2-7 mérleggel és 13:21 gólaránnyal. Espanyolnál Esteban Graneronak a csapat közepén kellene folytatni a munkáját, így Victor Sánchez ajobb oldalra mozdulhatna. Naldot pedig Oscar Duarte rovására lesz kiválasztva a gyepre. Pablo Piatti pedig Jose Manuel Jurad helyére léphetne  tartaléksor bal oldalán. Espanyol  24 párbajban 27 pontot szerzett 6-9-9- mérleggel és 22:32 gólaránnyal, és így a 16. helyen van, idegenben 11 párbajban 8 pontot szerzett 1-5-5 mérleggel és 10:20 gólaránnyal.

Deportivo a La lIgán már 9 párbajban egymás után nem szerzett győzelmet, így az új főnök Clarence Seedorf még mindig arra ár, hogy a csapatával teljes pontszámot szerezzen. Ezenkívül a házigazdák nem szereznek gólokat, ez már háromszor egymás után besikerült nekik, így Deportivo egyre jobban süllyed a második ligába. Espanyol háromszor egymás után döntetlent szerzett és Quique Sanchez Flores legénysége égy olyan csapat, amelyet nehezen lehet megtörni. Tehát nem sok gól esik a párbajban, szerintem döntetlen lesz a végeredmény, talán 1:1 végeredményt is merném tippelni.

A  mi tippünk: döntetlen – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 3,34

 

La Liga 25. köre: La Coruna – Espaňol Barcelona, Február 23 5.00/5 (100.00%) 1 vote