La Liga 30. köre: Sevilla – Barcelona FC, Március 31

Labdarúgás, szombat,  2018  Március 31, Spanyolország, La Liga, 20:45

Sevilla a stadionján fogadja Barcelonát,amely az idén uralja a La Liga táblázatát és a bajnoki címért rohan. Lehetséges, hogy egyetlen vereség nélkül. Most talán valószinű lehetne egy probléma, de Sevilla az utolsó időkben a saját stadionján inkább kinlódik, mint hogy erődöt épített volna itt. Ezért inkább a vendégek győzelmét tippeljük és így a további közeledését a bajnoki címhez. Nézzünk néhány információt a cikkben. A két klub utolsó 15 párbajából Sevilla stadionján 13-ban 3, vagy több gól esett, minden versenyt beleértve. Barcelona Sevillának az utolsó 16 találkozóból minden versenyt beleértve 14-ben 2, vagy több gólt adott be. Barcelona az utolsó 5 párbajt Sevilla ellen megnyerte, minden versenyt beleértve. Barcelona a La Ligán az utolsó 7 párbajából 5-ben megtartotta a tiszta számláját. Szintén 5 párbajban az utolsó 6 La Liga párbajból úgy a félidőben vezetett, mint a végén is. Barcelona utolsó 8 La Liga párbajából hétben maximum 2 gól esett.

Sevilla csapatában hiányozni fog Pablo Sarabia a büntetése miatt, mert a szünet előtt Leganes elleni párbajban piros kártyát kapott. De vissza tér Joaquin Correa a bal szárnyra, előnybe hozva Nolit előtt. Luis Murie pedig előnyözve lesz a gyorsasága miatt Wissame Ben Yedder előtt. A vendégeknél Luis Suarez tér vissza a játékba és együtt Lionel Messivel vezeti majd a támadást. Neki ugyan kissebb problémái vannak a térdével, de pályára kellene neki lépni. Marc-Andre ter Stegen és Gerard Pique is problémákban szenvednek a térdeikkel, de a nyitó tizeneggyesben megjelenhetnének. Sergio Busquets még néhány hétig kívül áll, így a helyére Paulinho ugrik be.

Sevilla csak két párbajt nyert meg a nyolc hazai bajnoki párbajból, így Ramon Sanchez Pizjuan stadion hírneve az új év után ledőlt. A múlt hónapban Sevillában Valencia és Atletico Madrid is győztek, így Barcelona is nagyobb nyugalommal érkezhet ide, mint máskor. A vendégek a La Ligán eddig verhetetlenek voltak, de idegenben még az erős Espanyollal és Las Palmas-al játszanak, így majd meglássuk, hogy ezt a szezon végéig ki-e bírja. Most szombaton nem szabadna neki pontokat veszíteni.

A  mi tippünk: Barcelona FC  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,79

 

La Liga 30. köre: Sevilla – Barcelona FC, Március 31 5.00/5 (100.00%) 1 vote