La Liga 8. köre: Betis Sevilla – Eibar, Október 04

Labdarúgás, péntek,  2019, Október 04, Spanyolország, La Liga, 21:00

A spanyol La Liga 8. köre pénteken este kezdődik Sevilla és Eibar mérkőzésével. Sevilla az utolsó bajnoki körben Villareal stadionján 1:5 vereséget szenvedett, ezzel biztosan nembüszkélkedhet. De egy körrel azelőtt azonban otthon 3:1 győzelmet szerzett Levante ellen. Ebből is látható, hogy Betis mérkőzéseiben gólokból nincsen hiány. Az első 7 körben Betis párbajaiban már 25 gól esett, ez kiváló 3,6 gól átlagban egy mérkőzésre. Már csak Barcelona és Villareal párbajaiban látható több gól. Betis gólaránya is sokatmondó, ez 10:15. Igen, Betis sok gólt szerez, de még többet kap, átlagban 2 gólt egy mérkőzésre és ez nagyon sok. Még lássunk egy kevés statisztikát, Betis a táblázatban a 15. helyen áll 8 ponttal 2 győzelemért és 2 döntetlenért, 3 alkalommal szenvedett vereséget. Ebből otthon 7 pontot szerzett és a hazaqi gólaránya 7:5. Betis utolsó 2 bajnoki mérkőzésében 10 gól esett.

Eibar párbajaiban sem nem hiány a gól. Eibar utolsó 2 bajnoki párbajában 6 pontot szerzett, mindkettőt otthon játszotta, utoljára Vigoval 2:0, amikor a mérkőzés legvégén Vigo nem használta ki a szabadrúgását. Azelőtt Eibar otthon játszott FC Sevillával, ezt a mérkőzést 3:2 eredménnyel és kiváló teljesítménnyel nyerte meg. Eibar a táblázatban a 11. helyen áll szintén 8 ponttal, mint az ellenfele, a gólaránya 9:9. Azonosan 2 győzelme va, 2 döntetlene és 3 veresége. Idegenben Eibar 2 pontot szerzett 2 döntetlenért, itt 3:5 a gólaránya.

Ha a két csapat utolsó kölcsönös mérkőzéseire nézünk, amelyek Betis stadionján játszódtak, akkor látható, hogy minden alkalommal legalább 2 gól esett. Íme az eredmények: 1 : 1, 2 : 0, 2 : 0, 0 : 4. Bár mindkét csapat eddig 8 pontot szerzett, mégis a kiemelt csapat a házigazda, azonban el kell kerülnie a hibáit a védelemben. Én Betis győzelmében bízok, akár 3:1 ie lehetne a végeredmény, de mivel a spanyol bajnokság nagyon kiszámíthatatlan, inkább a gólokra fogadok. Ezt tulajdonképen az elemzésemből is már sejtették, hogy a gólokra fogadok, legalább 2 gól esik a párbajban, ha pontosan 2 gól lesz, akkor semmi sem történik, a tét vissza jár. De bízok benne, hogy több lesz a gólokból.

A  mi tippünk: legalább 2  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,43

 

La Liga 8. köre: Betis Sevilla – Eibar, Október 04 5.00/5 (100.00%) 1 vote