La Liga 8. köre: FC Barcelona – FC Sevilla, Október 06

Labdarúgás, vasárnap,  2019, Október 06, Spanyolország, La Liga, 21:00

Folytatódik a La Liga 8. köre, benne találkozok Barcelona otthon FC Sevilla csapatával. Barcelona otthon nagyon jól játszik, osztogatja a gókolat ha játszik Messi, ha nem játszik. Igen, idegenben azért Barcelona nem olyan sikeres, de hazai környezetben ez egészen másról szól. Otthon eddig 3 bajnoki mérkőzést játszott, bennük öszesen 12 gólt adott, ami átlagban 4 gól 1 párbajra. Betis Sevillának 5 gólt adott, szintén Valenciának is és Villarealnak 2 gólt. Barcelona jelenleg a 4. helyen áll 13 ponttal és 16:10 gólaránnyal 7 mérkőzés után, bennük 4 győzelmet és 1 döntetlent szerzett, 2 alkalommal szenvedett vereséget, az elsőt Bilbaoban 1:0, majd Granada CF stadionján 2:0 eredménnyel.

FC Sevilla problémája manapság a kapus, Vaclík.  Igen, nem is olyan régen még egy kiváló kapus volt, mindenki szerette, mert nagyon jó végezte a munkáját a csapatban és örültek, hogy jó üzletet kötöttek vele. De ez már hosszabb ideig nem igaz. Nemrégen, Szeptember végén, Sevila Vigo stadionján játszott egy bajnoki mérkőzést, ami szép látvány volt. Eibarban pedig még az első félidőben 2:0 vezetett, és az egész úgy nézett ki, hogy 3 pontot szereznek majd. A második félidőben azonban Eibar csökkentette a vesztességét 1:2 büntetőrúgásból, ezután jöttek Vaclík nagy pillanatai. Először kirohant a pályára és elmulasztotta a labdát, persze, ez a kapuba került a háta mögött, így Eibar 2:2 egyenlített. Majd Eibar az oldalról rúgott közvetlenül a kapura és ebből gól volt, tehát a mérkőzés 3:2 eredménnyel végződött. Sevilla edzője majdnem megbolondult.

Hogy mire fogadni. Először úgy gondoltam, hogy Barcelona góljaira fogadok, arra, hogy legalább 1,5 gólt ad be az ellenfelének. Az utolsó 2 kölcsönös mérkőzésben öszesen 10 gólt adott Barcelona Sevillának. Utoljára Januárban Sevilla stadionján Barcelona 4:2 győzelmet szerzett ott. Majd az idén a Kupa versenyen Barcelona otthon Sevillát 6:1 eredménnyel semmisítette meg. A bajnokság utolsó párbajában ismét Barcelona győzött 4:2. De szerintem Barcelona győzelmére jobbak az oddsok, ezért talán jobban megéri a győztesre fogadni.

A  mi tippünk: Barcelona győzelme  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,54. read more info: aposto.club

 

 

La Liga 8. köre: FC Barcelona – FC Sevilla, Október 06 5.00/5 (100.00%) 1 vote