Ligue 1 23. köre : Nantes – Paris SG, Február 04

Labdarúgás, kedd, 2020,  Február 04, Franciaország, Ligue 1, 21:05

A francia Ligue 1 verseny 23. körében találkoznak az első a kilencedikkel. Nézzük először a párizsi gigáns csapatot. Neymar és társai ismét vezetik a táblázatot jelentős pont előnnyel. A verseny egyértelmű legjobb támadásával és legjobb védelmével rendelkeznek. Nem játszanak a brazil védők Silva és Marquinhos, míg Silva egy friss hír, a második nevezett már hosszabb ideig nem játszik. Ennek ellenére PSG megbírkózott a hiányával és Kimpembe mutatja a tehetségét. PSG jelentős ereje az élen van. Mbappé géniusz, a megjavult Neymar, és a csintalan gyerek Interből Icardi azonnal jól játszottak, erre mindenre Di Maria diszpecsér felügyel, aki eddig a 9 gólpasszhoz a bajnokságon egészen szép 7 gólt is szerzett. Nemsokára PSG számára már a Ligue 1 ismét nem lesz a fő téma, mivel a Bajnokok Ligája lassan folytatódik, ez a csapat prioritása, de mégis még hiányzik elég nap a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőéig ahoz, hogy teljesen öszpontosíthatnak a mérkőzésre Nantes ellen.

A házigazdák eddig a kilencedik helyen állnak, és jelentős sok bajuk van a gólszerzéssel. Ezen túlmenően az utolsó 3 bajnoki mérkőzést ekveszítették, ez biztosan nem emeli az önbizalmát a mérkőzés előtt PSG csapatával. Említésre méltó biztosan Lafont kapusuk, aki még mindig nagy tehetségnek van jelölve. Azonban ezzel a nagy nevek sorolása be is fejeződik. A bajnokságon 22 párbaj után a csapat legjobb gólszerzője Blas 5 góllal. Igaz, otthon az otthon, biztosan Nantes lehetőségei otthon jobbak hogyan meglepni PSG csapatát idegenben, de úgy vélem, hogy ez mégis csak nehéz lesz a számára. Nézzünk még egy kicsi statisztikát a csapatról, 22 párbajban tehát 10 győzelmet és 2 döntetlent szereztek, öszesen 10 alkalommal szenvedtek vereséget, a gólarányuk majdnem abszolút kiegyensúlyozott, 21:22. A pontok száma 32. Otthon az utolsó 2 párbaját elveszítette, egyiket a gyengébb Bordeaux ellen 0:1, azelőtt Angers ellen 1:2.

A párizsi csapat biztosan nem szeretne más eredményt, mint győzelmet  gyengébb csapattal, bár idegenben játszik, a szorzót még megéri játszani.

A  mi tippünk: Paris SG győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,34 

 

Ligue 1 23. köre : Nantes – Paris SG, Február 04 5.00/5 (100.00%) 1 vote