Ligue 1 26. köre : Lille – Toulouse, Február 22

Labdarúgás, szombat, 2020,  Február 22, Franciaország, Ligue 1, 20:00

A szombati mérkőzésben találkozik Lille otthon a reménytelenül utolsó Toulouse csapatával, amely több, mint valószínű, hogy az idén kiesik a versenyből. Lille a francia Ligue 1 negyedik helyén van, csak 1 pont vesztességgel a 3. Rennes-re. Lille rendkívül erős tud lenni hazai pályán, ahol 29 pontot szerzett az összes 40-ből, és ebben a rangsorban a harmadik. Otthon Lille nemrégen vereséget szenvedett csak az első PSG csapatával és a második Marseille-vel, ami azonban érthető is. A távblázat a felső részében egészen kiegyensúlyozott, mivel csak 5 pont választja Lillet a 10. Bordoauxtól. Ezért is a házigazdának igazán nagy szüksége van a győzelemre, ami ezúttal majdnem hogy csak kötelesség megszerezni. Azért is, hogy a pályájukra az utolsó Toulouse fog érkezni. Nézzünk még néhány fontos statisztikai adatra a csapatról, 25 párbajban tehát 12 alkalommal szereztek győzelmet és 4 alkalommal döntetlent, 9 alkalommal vereséget szenvedtek. A gólarányuk 30:27, ami a csapat minőségének és poziciójának megfelel, és nem lóg ki az átlagból. A csapat mögött közvetlenül Monaco áll 38 ponttal, amely majd Dijonnal találkozik szombaton idegenben.

Touloue a táblázat legalján kuporog 13 ponttal a 20. helyen, és igazán csodának kellene történni, hogy az idén ne essen ki a versenyből. Ezen túlmenően Toulouse idegenben csak 4 pontot tudott szerezni összesen, ami egy nagy nyomorúság. Átlagban 2 gólt kapnak egy mérkőzésen és nem egész 1 gólt szereznek. Ezzel a statisztikával csak nehezen lehetnének sikeresek Lille stadionján. Toulouse az utolsó 5 mérkőzésben nem szereztek egyetlen gólt sem és csak 1 potot szereztek a 0:0 döntetlenért az utolsó előtti Amiens stadionján. Toulouse vesztessége az utolsó nem kieső helyre 14 pont, és minden problémát beleszámolva, amelyel a csapatnak harcolnia kell, ez talán behozhatatlan. Nézzünk még néhány adatot a szomorú statisztikájából, tehát 25 párbajban 13 pontot szereztek, 3 győzelemért és 4 döntetlenért, 18 vereségük volt, a gólaránya pedig 21:51.

Nem szükséges talán sokat gondolkodni a fogadáson, biztosan a házigazda győzelmére fogadok, mivel a bukmékerek igazán jó szorzót írtak erre a lehetőségre. A kockázat minimális.

A  mi tippünk: Lille győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,40 

 

Ligue 1 26. köre : Lille – Toulouse, Február 22 5.00/5 (100.00%) 1 vote