Ligue 1 3. köre : Montpellier – Lyon, Augusztus 27

Labdarúgás, kedd, 2019,  Augusztus 27, Franciaország, Ligue 1, 19:00

A francia Ligue 1 már a 3. körében jár, Montpellier két kör után eddig a 14. helyen áll. Az első körben otthon nem volt elég ereje Rennes csapatára és 1:0 vereséget szenvedett. A másodikban pedig Bordeaux stadionján 1:1 döntetlent szerzett, így eddig 1 pontja van és a gólaránya 1:2. Az évad előtt a csapatot elhagyta néhány kulcsfontosságú játékos, közöttük például a kapus Lecomte Monakóba ment, szintén Augilar is, Skhiri Köln csapatához lépett átt, Mbenza Huddersfieldba, Poaty Guingamp csapatához, vagy Sio Genclerbirligi csapatához. Helyettük érkezett néhány új játékos, mint Souquet Gentből, Savanier Nimesből, Ferri Lyonból, Delort Toulousból és mint vendég Rulli kapus Real Sociedadból.

Lyon az új évadban eddig jól működik, és az eddigi két egyértelmű győzelme után  a táblázatban a 2. helyen áll, előtte Rannes van 9 ponttal, azonban már 3 győzelme van. Lyon gólaránya az első két mérkőzésről 9:0, ami csodálatos. Az első körben Monaco stadionján 3:0 eredménynel győzött, majd otthon Angers csapatát semmisítette meg 6:0 eredménnyel. Az évad előtt Lyonban nagyon mozgalmas idők voltak, a csapatot elhagyta néhány sztár és tehetséges fiatal focista. Mendy Real Madridhoz lépett, Ndombele Tottenhamba, Nabil Fekir Betis Sevillába, Jeremy Morel pedig Stade Renneshez. A csapathoz érkeztek Thiago Mendes és Kone Lilleből, Andersen Genoa Samptdoriaból, Reine-Adelaide Angersből és Lucad Flamengoból. A csapatnál maradtak olyan játékosok, mint a kapus Lopes, majd Tete, Denayer, Aouar, Tousart, Traore, Depay vagy Dembele.

Azonban ha a statisztikákat nézzük, amelyek arról szólnak, hogy Lyon milyen sikeres Montpellier stadionján, akkor ezek alapján nem nagyon meggyőzőek az eredmények. Hiszen az utolsó 5 itt játszott mérkőzésből Lyon mérlege 2/2/1. De mostanában Lyon olyan jó hangulatban van, a csapatban a nyugalom uralkodik, hogy ezúttal Montpellierben Lyon győzni fog és így a táblázatában a következő 3 pont jelenik meg. De hogy egy kicsit biztosítsam a fogadásomat, akkor inkább döntetlen nélkül fogadok a győzelmére. Biztos ami biztos, nem szeretem az ilyen meglepetéseket.

A  mi tippünk: Lyon győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,40

source: bet-australia.com

 

Ligue 1 3. köre : Montpellier – Lyon, Augusztus 27 5.00/5 (100.00%) 1 vote