Lyon-Montpellier

Labdarúgás, péntek, 2015 November 27, Franciaország, Ligue 1, 20:30

A mai sportelemzésemre egy francia Ligue 1 bajnokság mérkőzését választottam, amelynek a 15. fordulójában találkozik a házigazda Lyon Montpellier csapatával. Lyon jelenleg a táblázat második helyét foglalja. A vezető PSG csapatára már ugyan 13 pont hiánya van, de a párizsi csapat az idén mindha a saját versenyét játszaná. Lyon a saját stadionján 7 párbajban 14 pontot szerzett, 10:2 gólaránnyal büszkélkedhet. A formájuk hazai környezetben igazán az, amivel Lyon büszkélkedhet, és ez lesz az egyik alapvető szempont a harcokban a legmagasabb rangon. Lyon a játékában előre olyan játékosokra támaszkodik, mint Valbuena, vagy Lacazette. Egészében a csapat a második helyen 25 pontot szerzett, és ha meg akarja tartani magának a második helyét, a párbajban nagy szüksége van a győzelemre. Mert a háta mögött 5 csapat vár a lehetőségre, hogy lecserélje. Az utolsó párbajában a Ligue 1 versenyén 0:3 vereséget szenvedett.

A vendégcsapat Montpellier a táblázat 14. helyén van15 ponttal 4 győzelemért és 3 döntetlenért. Amit meg kell említeni, Montpellier hasonlóan, mint Lyon, inkább hazai környezetben szerzi a pontjait. A párbajplból idegenben csak 3 pontot szereztek 3 döntetlenért, és még olyan csapatokkal, amelyek a táblázat alján mozognak. Az utolsó 5 párbsjukban 3 győzelmet szereztek, négy alkalommal gólt szereztek. Ezért várható az is, hogy pénteken este is fognak gólt szerezni.

Ebben a párbajban számomra Lyon az egyértelmű rangadó, hazai párbajokban nagy áttekintéssel győzni tudnak és ők diktálják a párbajok irányát. Az utolsó 5 hazai párbajban Lyon nem engedett be egy gólt sem a kapujába. Ezért a fogadásomat a házigazda győzelmére választottam. Egyúttal arra is fogadni fogok, hogy a két ellenfél legalább 2 gólt szerez a párbajban. Lyon és a támadó ereje otthon azt mutatjam hogy számára ez nem lesz probléma, és mindent kiemel a szép szorzó is. Az utolsó 5 egymásközti párbajban három alkalommal voltak a győztesek, kétszer a párbajt elveszítették. Sok szerencsét a fogadásokban!

A mi tippünk: Lyon győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,57 szorzóval.

Rate this post