Nagyon illik a csapatunkba, és Köszönjük Bartovitch visszatérését

A Bartovich Liberecbe való megérkezése már a második év. Egészen tegnapig azonban a szempontok és a pletykák valósággá vált: 35 éves szlovák képviselő egy fehér tigris elrendezve egy hároméves szerződést.

Az északi-Csehország visszatér Slovan Bratislava.

“Megállapodtunk a szerződés megszüntetéséről. Nyilvánvaló volt, hogy ha valaha is eljutok, csak Liberecbe megyek. Egy másik klub nem számított számomra “- mondta Milan Bartovic, aki hétfőn csatlakozott a fehér tigrishez. „A szlávok voltam négy éves, emlékezni fogok rá jó, játszottam KHL, de úgy éreztem, hogy volna egy változás.”

Liberecké Bartovič családias környezetben.Játék White Tigers-ben indult 2007-2012 összesen 209 mérkőzést, amelyben ő szerzett 132 pontot.

Eddig a fehér tigrisek utolsó szezonja történt négy évvel ezelőtt. Az egyik támadás, Petr Nedved volt az egyik legjobb játékos a teljes Major League és az ő előadások hozott neki az ajánlatot a KHL, pontosabban Slovan Bratislava, ott töltötte az elmúlt négy évszak.

A Bartovičová megtérülési segítette az a tény, hogy közben a A fehér tigrisekkel való első szerepvállalás helyi hazafiakká vált. 2007 óta él Liberecben, és az ország elhagyása óta nem költözött külföldről.

“Ez határozottan segített a visszatérésemben.Ismerem a játékosokat, és gyakran a stadionban vagyok “- mondta Bartovic.

A Liberec úgy véli, hogy a szlovák tovább növeli a sikeres csapat támadóerejét. “Külföldi elkötelezettsége során Milánó kapitány volt, és a világbajnokságokon és az olimpiai játékokon játszott. Ez gyors és veszélyes csatár egy jó lövés, és egy nagy munkaerkölcs, amely tökéletesen illeszkedik a csapat, „mondta Liberec edző és atlétikai igazgatója Filip Pešán.

Liberec után a bajnoki szezon, így a támadók Vampola, szárak és Valský. Ehelyett eljöttek Bližňák, Vantuch és most Bartovic.Birner, Radivojevic és Bulira főbb sztrájkjai a következő időszakban biztosítják a Tigriseket.

Rate this post