Nemzetközi baráti találkozó: Csehország – Ausztrália, Június 01

Labdarúgás, péntek, 2018, Június 01, Baráti találkozó, 13:00

Ez egy nagyon érdekes baráti találkozó lesz, nem csak a cseh rajongók számára, mert Ausztrália a VB-re készül és ez a számukra egyfajta főpróba, amelyben jó fényben szeretnék magukat bemutatni az edző előtt, akinek dönteni kell majd arról, hogy ki lesz az a játékos, aki a VB-én játszik Ausztrália színeiben. Mert a csoportjukban várnak az erős franciák, dánok és szintén Peru játékosai. Ez egy nagyon nehéz csoport és csak a csoda segíthet rajtuk tovább jutni a csoportból. A párbajt Ausztriában játszák, ami a csehek javára szólhat inkább, akik az itteni éghajlati viszonyokra sokkal jobban fel vannak készülve, mint az ausztrál játékosok. A cseh csapat talán a legerősebb legénységével érkezik, amely csak lehető lesz, a kapuban Pavlenka várható, a védelemben Bořil, Gerbe, Jugas, Kadeřábek, Kalas, Novák és Suchý. A csapat élén Krměnčík, Schick és Vydra állnak. Ennek a csapatnak az ausztrálokat egy kicsit legalább meg kellene kínozni és talán gólt is szerezni. Azonban Ausztrália motivációja egészen más.

Az ausztrál csapatban eddig szélesebb még a káder, a kapuban Ryan áll Brightonból és a hátát Vukovic és Jones fedik. A védelembe Behich, Degenek, Jurman, Meredith, Risdon, Sainsbury és Krakarič vannak nevezve. Néhány játékos neve nem annyira ismert, de a töbsége az európai ligákban játszik. A  többi név már ismertebb, Brillante, aki Aston Villában játszott, Irvine Hull-ból, Krus Bochumiból. Vagy Luong, Miligan vagy Mooy Huddersfieldből, vagy Rogic Celtic csapatából. A támadásban pedig Tim Cahill,  Juric, vagy Leckue Herthaból, NAbbout, Rukavytsya, Petratos vagy Arzani. Ez a csapat is nagyon erős lesz, gólt is tudna talán szerezni. Ez a két csapat már találkozott néhányszor 2000-ben, akkor Csehország győzött 3:1 arányban. Mivel a bukmékerek is úgy írták a szorzókat, Csehország lehetne enyhe favorit  a párbajban.

Mindkét csapat győzni szeretne, nehéz megmondani, kinek fog ez sikerülni, a legbiztosabb talán arra fogadni, hogy mindkét csapat gólt szerez, és talán a gólok számára is fogadhatnak a bátrabbak, szerintem legalább 2,5 gólt szerez a két csapat a párbajban. És hogy még jobban a fejét elkeverjük, dupla esélyben Csehország győzelmére is fogadhatnak döntetlen nélkül, amikor vissza jár a tét. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,93

 

Nemzetközi baráti találkozó: Csehország – Ausztrália, Június 01 5.00/5 (100.00%) 1 vote