NHL: San Jose Sharks – Calgary Flames, Február 11

Jégkorong, kedd, 2020,  Február 11, NHL, 04:30

Kedves tippelők, régen nem foglalkoztam a jégkoronggal, tehát most ezt egy kicsit javítok ezen, mivel ellátogatunk az amerikai NHL versenyre, ahol holnap korán reggel találkoznak San Jose és Calgary csapatai. San José az évad kezdete óta a táblázat alján mozognak csak. Elsősorban  néhány rosz döntésnek köszönhető ez az állapot, mint például Karlsson aláírása miatt óriási pénzekért és a ezt követő Pavelski távozása, nert már egy következő játékosra nem jutott pénz. Egészen csodálkozom azon, hogy a klub vezetősége ezt eldöntöte már azért is, hogy Hosszú távon San José hátul rossz csapat, és inkább jobb védőre, vagy kapusra volt nagyobb szükség. Ezekbő a döntésekből azonban kevesebb gól esett az ellenfelek kapuiba és több a saját kapujába. De ez még mindig nem minden, az utolsó időkben Tomás Hertl sérült meg, így igazán nincsen min alapítani a játékot. San José a saját romaiban fekszik, és ha nem sikerül nekik valami csodálatos játékos csere, akkor néhány évre el vannak ítélve oda, ahol most vannak, tehát a táblázat aljára. Nézzünk még néhány fontos statisztikai adatot a táblázatból, tehát a Nyugati konferencióban a 14. helyen állnak 52 ponttal 18-6-4-27 mérleggel és 145:181 gólaránnyal.

Calgary indulása az új évadba hasonló rossz volt, az oka a hiányzó kapusok voltak, azonban Calgary nem szerzett sok gólt sem. De az utolsó időkben Calgary emelkedni kezdett, jelenleg a 8. helyen áll a Nyugati konferencióban, és Arizonával versenyez a tovább jutó helyért. Ennek sikerülnie is kellene. Ezzel azt szeretném mondani, hogy Calgarynak nagyon nagy a motivációja a győzelemre. San José már lassan a harcokon kívül áll a play-off-ba, mivel igazán borzasztóan játszanak, és nehéz bele gondolni, hogy Calgaryval győzni tudna ez a csapat.

Egyértelműen Calgary győzelmére fogadok majd a párbaj végeredményét figyelembe véve, mivel kiváló játékosokkal rendelkezik ez a csapat, amelyeket nem lehet összehasonlítani az ellenfelével, ezek például Johny Gaudreau vagy Mikael Backlund, ha nem is szereznek gólt, de ott lesznek minden akció mellett.

A  mi tippünk: Calgary Flames győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,90 

 

NHL: San Jose Sharks – Calgary Flames, Február 11 5.00/5 (100.00%) 1 vote