OTP Bank Liga 2019/2020 3. köre: MOL Vidi – Diósgyör, Augusztus 17

Labdarúgás, szombat, 2019,  Augusztus 17, Magyarország, OTP Bank Liga, 19:30

Azzal egyetértek, hogy Diósgyőr a mérkőzés outszidere, de nem a 9 körüli szorzóval a győzelmére döntetlen nélkül. Ez ostobaság. A két csapat között határozottan nincs olyan minőségp külömbség,mint ezt a szorzók mutatják. Hasonló szorzók voltak a nyitó körben Videoton és az újonc között Kaposvárból, és egy kis tiszteletet Diósgyőr iránt, ezt a két csapatot nem lehet összehasonlítani. Mellesleg, miért van ez az óriási favorizálás a házigazda iránt? Azért, hogy az Európa Liga előfordulóján kiestek a svájci 2. liga 8. csapatával, vagy hogy a hazai bajnokságon két kör után kiváló formában vannak 2-0-0 a 4:2 győzelme után Kaposvárral, aki maximum 1 évig lesz az 1. ligában, vagy a győzelme miatt a Puskás Akadémia ellen 2:0 eredménnyel? De ebben a párbajban Puskás sok gólhelyzetet kihagyott. Videotonnak besegített a büntetőrúgása a 47. percben és a 80. percben a gól 2:0-ra. Nyugodtan ez a párbaj ellenkező eredménynel is végződhetett volna.

Diósgyőr eddig 2 mérkőzést játszott le, mindkettőt otthon, Honvéddal 2:1, Újpest ellen 1:2. Mindkét mérkőzésben harcias volt a hangulat, a fiúk a gyepen hagyták az összes erejüket és tudásukat, a két párbaj bármilyen eredménynel is végződhetett volna. Valójában egyenrangú ellenfelek voltak mindkét párbajban. Ha összehasonlítjuk a játékosokat az össze pozicióban, akkor láthatjuk, hogy Videoton csak a védelemben dominál. Természetesen, a modern labdarúgásban a jó minőségű védelmek tudják eldönteni a mérkőzést. Videoton kapujában Kovácsik áll, akinek hála a jó védelemnek, nem sok a munkája, összehasonlítható Danilovic-al Diósgyőrből. Védelem. Éppen itt áll Videoton jelentősen jobban, Diósgyőr védelme egyáltalán nem áll szilárd alapokon, bár a védelem közepe Brkovič – Karan alkotják az egész alap szilárdabb képét. A pálya közepén a két csapat a legjobban összehasonlítható, itt Diósgyőr konkurrálhat az ellenfelének. Majd a támadásban ismét Videoton a jobb, főleg Futács személyében.

Videoton ugyan a mérkőzés kiemelt csapata, ezt nem lehet megkérdőjelezni, de egyszer fogadhatok a szerencsére is, egy ilyen hihetetlen jó szorzóval megéri kockáztatni, persze egy olyan összeggel, amit megengedhetünk magunknak elveszíteni. Szép, izgalmas élményt kívánok, hátha bejön!

A  mi tippünk: Diósgyőr győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 8,00

 

OTP Bank Liga 2019/2020 3. köre: MOL Vidi – Diósgyör, Augusztus 17 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Betclic