OTP Bank Liga 2019/2020: Diósgyör – Zalaegerszeg, Szeptember 14

Labdarúgás, szombat, 2019, Szeptember 14, Magyarország, OTP Bank Liga, 17:00

A táblázat a házigazda számára nem nagyon jól néz ki, de egyszerűen, a liga újonc csapata nem lehet semmi körülmények szerint a kiemelt csapat Diósgyőrben. Esetleg ha egyenrangú. Diósgyőr 5 párbajából a mérlege nem valami híres.  Ugyanis 1 győzelme van Honvéddal, másképen már csak 4 veresége. Zalaegerceg 4 párbajában 1 győzelmet és 1 döntetlent szerzett, 2 vereséget szenvedett. Nem játszottak egyáltalán rosszul. De. Diósgyőr Ultrasz rajongóinak kifogyott a türelme, sok éven át csak menekültek a kiesés fenyegetésétől, és az idei évadban ismét nem olyanok az eredmények, ahogyan ezeket naguknak elképzelték volna. Boikottot jelentettek be, így nem várható, hogy sok rajongó lezs a stadionon. De talán jobbra fordul a dolog, mivel a szünetben befejezte a tevékenyégét  Fernando Fernandez edző és Feckó Tamás helyettesítette. Elkezdte a káder erősítését, és igazán a minőség érkezett, nem a mennyiség. Rui Pedro középpályás, aki játszott Cluj, CSCK Sofia capataiban is, Mirko Ivanovski támadó, aki Hajduk Split, vagy Videotonnál játszott azelőtt, vagy Iszlai Bence középpályás, egy stabil liga focista gazdag tapasztalatokkal a hazai ligán. A sérülése után temóba került már Haris Tabakovič játámadó is, akibe szintén nagy reményeket fektet a csapat. Egyszerűen, ha egy jobb csapat még jobban erősíti a káderét, akkor talán egyértelmű lehet, hogy a minőség kinel az oldalán áll. Ha a hazai környezetet is figyelembe vesszük, akkor ez egyértelmű.

Zalaegerceg elégedett az eddigi eseményekkel, mint újonc jól indultak a ligán, ez egy következő párbaj, ahol nem muszály, de lehet. Nem állítom azt, hogy a csapatban nincsen meg a minőség, a játékosai egészen jól játszanak, de mégis csak, Diósgyőrbe nem szoktak győzelemért utazni.

Diósgyőrnek szüksége van vissza csábítani a rajongóit a tribünjeire, ezért ez a párbaj nagyon fontos számára. Sokat mondó lesz ez a párbaj, mivel új impulzusok, új edző, új játékosok lesznek jelen a mérkőzésen, így majd meglássuk, hogy ezt a csapat ki tudja-e használni. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: Diósgyőr győzelme  – a legjobb oddsok az 1xBet fogadóirodánál 2,74

 

OTP Bank Liga 2019/2020: Diósgyör – Zalaegerszeg, Szeptember 14 5.00/5 (100.00%) 1 vote