Premier League 10. köre: Southampton – Leicester, Október 25

Labdarúgás, péntek, 2019,  Október 25, Anglia, Premier League, 21:00

Leicester a következő körben a hazai bajnokságon Southamptonba utazik. A bukmékerek szerint Leicester enyhén a kiemelt csapat. Leicester a 9. kör után a szép 3. helyen áll, és csak 2 pont hiánya van a 2. Manchester City mögött. Southampton otthn még mindig várakozik a győzelmére, eddig még mindig jobban játszik idegenben, mint otthon. De ez azért is van, mert az első hazai mérkőzéseiben nagyon nehéz ellenfelekkel kellett neki játszani, mint Liverpool, Chelsea és Manchester United. Leicester utolsó mérkőzéseiben, 4 alkalommal a hazai bajnokságon és egyszer a Kupán, sok gól esik. Minden alkalommal legalább 3 gól láthattak a nézők. Itt az eredmények, 2 : 1, 1 : 2, 5 : 0, 4 : 0, 2 : 1, tehát 5 párbajban 18 gól volt látható, ami 3,6 gól átlagban. De nagyon hasonló ez Southampton utolsó mérkőzéseiben is, itt az eredményei, 1 : 1, 1 : 4, 1 : 2, 4 : 0, 1 : 3, tehát 5 párbajban szintén 18 gól esett, mindegyikben legalább 2 gól.

Az utolsó évadban a két csapat 2 kölcsönös mérkőzést játszott le, ezekben 3 gólt láthattak a rajongók mindegyikben. Leicester formáját az idei évadban jónak lehet monősíteni, az utolsó bajnoki párbajban otthon játszott Burnley ellen, itt 2:1 győzelmet szerzett, bár az eredményt javítania kellett. De egyértelműen Leicester volt a jobb csapat, és a győzelmét teljesen megérdemelte. Azelőtt nagy balszerencsével Leicester Liverpoolban szenvedett vereséget 1:2, amikor a második gólt már csak a 95. percben kapta büntetőrúgásból. Southampton az utolsó körben egy jó döntetlent szerzett 1:1 Wolves stadionján, ez a csapat lassan kezd szintén emelkedni. De térjünk vissza a holnapi párbajhoz, Southampton nagyon vágyakozni fog az első hazai győzelemre, ezért minden bele adnak a fiúk a neccsbe. Másrészt Leicester a jelenlegi formájával senkitől sem nem fél, ezért biztossan ez a csapat is győzelemre vágyik.

Mi kell a győzelemhez? Gól. Ezért a gólok számára fogadok, mivel remélem, hogy a két csapat is gólokra vágyik, legalább 1,5 gól lesz látható a mérkőzésen.

A  mi tippünk: több, mint 1,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,30

 

Premier League 10. köre: Southampton – Leicester, Október 25 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Betclic