Premier League 15. köre: Manchester United – Tottenham, December 04

Labdarúgás, szerda, 2019, December 04, Anglia, Premier League, 20:30

Manchester United egy rosz évadot él át mostanában, mivel jelenleg a táblázatban csak a 9. helyen áll. Eddig csak 18 pontot szerzett és a gólaránya 21:17. Az utolsó mérkőzésükkel sem nem bírkóztak meg, amikor a verseny újoncával játszottak, Aston Villa ellen, ez a párbaj 2:2 döntetlennel végződött. A győzelemre már 3 mérkőzésen át várakoznak, amikor a párbajukban Astana ellen az Európa Ligán 2:1 vereséget szenvedtek, majd Sheffield United újonc ellen is csak 3:3 döntetlent szereztek. A csapatban még mindig Pogba, Matič, Shaw és Bailey hiányoznak. A csapatban ahogy-úgy működik a védelem és a támadás, de a tartallékban vannak a gyengéi. Itt Pereira és Fred játszanak, és ezt azonnal észre lehet venni. Mivel a pálya közepe nem jól működik, akor a védelem és a támadás nem igazán jój együttműködik. Ha legalább Pogba és McTominnay vissza térnének a Spurs elleni mérkőzésre, ez a csapat számáranagyon nagy támasz lenne.

Tottenham a táblázatban az 5. helyen áll 20 ponttal és 24:21 gólaránnyal. A nem kielégítő teljesítmények után a klub kidobta Pochetint és Mourinhoval helyettesítette. Ez megnyerte mind a három mérkőzést, amelyet vezetett. A Bajnokok Ligájában Olympiakos ellen fordítani tudott a mérkőzésen a végső 4:2 győzelemre, amikr már 0:2 veszítettek. Az angol bajnokságon pedig West Ham és Pournemouth csapatait 2:3 azonos eredménnyel verte meg. Mindkét esetben Hotspurs már 3 gól előnnyel vezetett, de végül mégs csak az ellenfelüket gólhelyzetbe erisztették. Jelentősebben csak a kapus hiányzik a csapatnál, Llorist Gazzaniga helyettesíti, aki pedig hasonló teljesítményeket tud előadni. Mourinho Allit is már jelentősebben felébresztette, aki a vezetése alatt már 4 gólt szerzett és egy gólpaszt is hozzá adott.

Ez a mérkőzés elősorban Mourinho számára lesz pikáns, mivel éppen United csapatától bocsáltották el annak ellenére, hogy a csapatot az Európa Ligán a győzelemhez vitte, majd a Bajnokok Ligáján a selejtezőn a gyenge teljesítmények miatt bocsáltották el. Tottenham döntetlen nélkül győzni fog.

A  mi tippünk: Tottenham győzelme döntetlen nélkül  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,97

 

Premier League 15. köre: Manchester United – Tottenham, December 04 5.00/5 (100.00%) 1 vote