Premier League 19. köre: Manchester United – Newcastle, December 26

Labdarúgás, csütörtök, 2019, December 26, Anglia, Premier League, 18:30

Elsősorban boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok minden foci rajongónak, tippelőnek és szurkolónak. Az a híres Manchester United az idén a hazai bajnokságon a lehető legnagyobb mértékben ugrál ide-oda. Híresen győzelmet szerez a derbin Manchester City ellen 2:1 idegenben, de otthon nem tudja megverni Everton cxsapatát, csak 1:1 döntetlent szerzett, és Watford stadionján 0:2 vereséget szenvedett. Ez már hiábavaló, és ki tudja, hogy az idén még lehetséges-e ezzel valamit csinálni. Talán még lehetséges lenne, de Manchester United csapatának nem lenne szabad otthon pontokat veszíteni Ecertonnal, majd Aston Villával sem, sem Crystal Palace csapatával sem. Most United otthon játszik Newcastle ellen. Én United csapatában bízok jobban mindennek ellenére, bár a szorzó elégé alacsony a győzelmére, de mégis csak a minőség a csapatban jobb, mint az ellenfelénél. Még akkor is, ha a táblázatban mindkét csapat azonos ponttal szerepel.

Newcastle csapata is csak ragasztgatja az eredményeit, ahogyan csak ezeket lehetséges, de a pontokat mégis csak szedegeti, és az eddigi 9. hely a táblázatban igen jó egy ilyen csapat számára. A klubban az elégedetségnek kellene uralkodnia. Ezen felül Newcastle az utolsó párbajaiban sikeres volt, az utolsó 4 mérkőzésből 3 párbajt megnyert. De hozzá kell tenni, hogy ezek az ellenfelek nem éppen a legnehezebbekből voltak. A csapat 25 ponttal, 18:24 gólaránnyal és 7 győzelemmel, 4 döntetlennel és 7 vereséggel azonnal United mögött áll, United csak a gólaránnyal előzte meg őket. A két csapat utolsó kölcsönös mérkőzései, amelyeket United stadionján játszottak, éppen United számára végződtek jobban, amely csapat 3:2, és 4:1 győzelmeket szerzett. De utoljára Newcastle stadionján játszották a mérkőzést, és a házigazda itt 1:0 győzelmet szerzett. Ebből a szempotból is van mit vissza adni a csütörtöki házigazdának az ellenfelének.

Nem fogok most sokat spekulálni,Manchester United győzelmére fogadok, mivel a győzelemre nagyon nagy a szüksége, és a minőség a csapatban is a javára szól.

A  mi tippünk: Manchcester United győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,37

 

Premier League 19. köre: Manchester United – Newcastle, December 26 5.00/5 (100.00%) 1 vote