Premier League 20. köre: Liverpool – Wolves, December 29

Labdarúgás, vasárnap, 2019, December 29, Anglia, Premier League, 17:30

Ismét Liverpoolal foglalkozok a mai elemzésemben, azért is, mert ez a csapat az idén, úgy mint tavaly is, nagyon szimpatikus. Ugyan eddig még csak 18 mérkőzést játszott le a versenyen ellentétben a csapatok töbségével, de mégis a táblázat első helyét foglalja el 52 ponttal, 46:14 gólaránnyal és 17-1-0 mérleggel. Liverpool a múlt évadra szépen rákötötte magát, amikor az eredményei szintén remekek voltak, de végül a bajnoki címet még sem nem szerezték meg, 1 pont hiányzott nekik ahoz. A Bajnokok Ligája és a klubok VB-je után a Premier League címet is szeretnék megszerezni, és ehez nagyon jó úton járnak. A formájuk kiváló, és ami fontos, nem ingadozik, 17 győzelem és 1 döntetn Manchester United csapatával nagyon jó eredmény és teljesítmény. Otthon olyan csapatokkal győztek, mint Leicester, Tottenham, vagy manchester City, ezek igazán erős csapatok. Leicester csapatát idegenben is magas 4:0 győzelemmel verték meg. Kiválóan működik a védelme, és nagyon jó minőségű a támadó ereje is, amely egészen más szinten van, mint Wolves ereje. Liverpool sorait ugyan 6 sérülés is kínoz, de tekintettel az igazán széles káderhez nem nagy probléma helyettesíteni a jó játékosokat sem.

Wolves is szép szezon közepén áll, amikor ott van az első 5 csapatok között. Idegenben ez a csapat sikeres, amikor csak 1 alkalommal szenvedtek vereséget Everton stadionján 2:3, a többi 5 döntetlen és 3 győzelem 14 pontot biztosított be nekik a párbajaiból idegenben. Tekintettel ahoz, hogy a nagyon alacsony pont külömbség miatt az 5. és a 10. hely között, Wolves nagyon harcolni fog, hogy legalább 1 pntot szerezzen. Eddig 1 pontot öszesen már 9 alkalommal szerzett, ami a legtöbb együtt Arsenallal az egész bajnokságon. Wolves eddig 19 mérkőzést játszott, benne 30 ponto szerzett 29:24 a gólaránya és a mérlege 7-9-3.

Liverpool olyan nagy erőve rendelkezik, elsősorban a támadásban, de a védelemben is, hogy nem úgy gondolom, hogy Wolcesnek nagy esélyei lesznek csak egyetlen pontot is megszerezni. Fogadni a győzelmén kívül lehetséges még Liverpool góljaira, a statistikák szerint 1,5 gólt legalább azért szerezhetne.

A  mi tippünk: Liverpool győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,34

 

Premier League 20. köre: Liverpool – Wolves, December 29 5.00/5 (100.00%) 1 vote