Premier League 23. köre: Arsenal – Sheffield Utd., Január 18

Labdarúgás,szombat, 2020, Január 18, Anglia, Premier League, 16:00

A Premier League 23. körében járunk már, szombaton délután találkozik Arsenal  Sheffield Unt. Csapatával. Arsenal a táblázatban jelenleg a 10. helyen van. Az edző csere után a csapat talán egy kicsit sikeresebb, mint azelőtt. De azért Arteta sem nem hat a csapatra várízsló módján, minden olyan lassan megy csak, nem úgy, ahogyan a rajongói szeretnék. Az utolsó mérkőzésben Arsenal 1:1 döntetlent szerzett Crystal Palace ellen, egy nagyon kiegyensúlyozott labdsarúgásról volt szó. Arsenal azonban két játékosát is elveszítette. Megsérült Lucas Toreira, aki nagyon fontos a pálya közepén, de szintén Aubameyang, aki büntetést kapott egy igen éles beavatkozás után, és így három találkozón nem játszhat. A csapat 22 párbajban a Premier Leaguen 28 pontot szerzett, a mérlege 6-10-6, a gólaránya 29:31.

Sheffield a táblázatban a 6. helyen áll és bizonyára magasabb poziciókért is vágyik. A csapat végre győzelmet szerzett 3 mérkőzés után győzelem nélkül, meg kell mondani, hogy Liverpool és Manchester Uniteddel állt szemben, sőt idegenben. De a múlt körben otthon játszott West Ham ellen és 1:0 győzelmet szereztek. Sheffield 22 mérkőzésben 32 pontot szerzett 8 győzelemért, 8 döntetlenért, 6 volt a veresége, és a gólaránya 24:21.

A bukmékerek és a szorzók szerint Arsenal a kiemelt csapat ebben a párbajban, de én ezt nem látom olyan egyértelműnek, még akkor sem, ha Arsenal otthon játszik. Szerintem Sheffield is gólt szerez majd, mivel a kapitánya Aubameyang is hiányzik, aki a gólok felénél beavatkozik, nem lesz túl sok a gólokból sem. A csapat fizikailag sem áll a legjobban, a játék folyamán lesz húsz, harminc perces gyengébb pillanat is, amikor a vendégeknek sikerülhetne gólt szerezni. Sheffield ugyanis gyorsan el tud jutni az ellenfele védelmébe és támadni. Ezzel Arsenalnak problémája lehet, és így gólt kaphat. Azonban legalább egy gólt Arsenal is beszállít az ellenfele kapujába. Fogadni tehát nem is a gólok számára fogok, hanem arra, hogy mindkét csapat gólt szerez. Ez egészen jó sikerülhetne, mivel Arsenal is igyekezni fog.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,91

 

Premier League 23. köre: Arsenal – Sheffield Utd., Január 18 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Betclic