Premier League 25. köre: Manchester United – Wolves, Február 01

Labdarúgás,szombat, 2020, Február 01, Anglia, Premier League, 18:30

Alőttümk van már a Premier League 25. köre, benne Február első napján és egyúttal a Brexit első napján Manchester United találkozik Wolves csapatával. A házigazda formája nem a legjobb, hiszen az utolsó 4 mérkőzésből hármat elveszített. Teljes pontszámot csak otthon szereztek Norwich ellen, amikor egyértelmű 4:0 győzelmet szereztek. Egészen biztos, hogy nagy csalódás volt a mérkőzésük Burnley ellen, amelyben 3 egyértelmű gólhelyzetet nem tudtak kihasználni, és ezután már a mérkőzést 0:2 eredménnyel veszítette el. Azonban United szerdán megverte Manchester Cityt idegenben a Kupa versenyen. Bár végül nem sikerült nekik tovább jutni, mégis nagyon sokat jelenthet ez a győzelem pszihológiai szempontból. United védelme magyon jól játszott City ellen, kivéve Lidelöf-t, akinek egyszerűen nem volt jó napja, de Maguire, szintén a szélső szárnyak nagyon jó teljesítményt mutattak. Fontos lépés volt, amikor a csapat Bruno Fernandezt hozta a csapathoz Sporting Lisabontól. United szélső szárnyain Grenwood és James állnak, az élen Martial. Ezeknek a játékosoknak jönnek majd a labdák a befejezésre. A csapat teljesítménye ingadozik, azért is most a győzelmét várom ebben a párbajban.

Wolves a 7. helyen állnak a táblázatban 34 ponttal a számláján. A csapat utoljára otthon szenvedett vereséget Liverpool ellen 1:2. United ellen kétszer is játszottak az FA Kupa versenyen, de egy alkalommal sem nem tudtak gólt szerezni. Ez a csapat állandóan alá van becsülve, bár már két éve Espirit edző vezetése alatt kiváló labdarúgást játszik, elsősorban az eredményei beszélnek. A pontok száma azonos, mint Unitednek, csak a gólarány döntött arról, hogy a hetedik helyen állnak. A csapat legnagyobb támaszai Raúl Jimenez, aki a legjobb gólszerző is, de Adam Traoré is. Nézzünk még néhány statisztikai adatra, a mérlege 8-10-6, a gólaránya 35:32, öszesen 34 pontot szereztek.

Bár United teljesítménye ingadozik és Wolves nagyon kellemetlen csapat tud lenni, mégis a házigazda győzelmére fogadok, nem hiszem, hogy elveszíti ezt a mérkőzést.

A  mi tippünk: Manchester United győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,28

 

Premier League 25. köre: Manchester United – Wolves, Február 01 5.00/5 (100.00%) 1 vote