Premier League 25. köre: Tottenham – Manchester United, Január 31

Labdarúgás, szerda, 2018  Január 31, Anglia, Premier League, 21:00

A 25. kör párbaját Wembleyn játszák. Itt játszik az idén Tottenham, míg felépül az ultra modern arénája. Közben a rekordokat átlépheti a fizető nézők számával, a párbajban United ellen biztosan teltház lesz, akkor is, ha a párbajt a munka hét közepén játszák. Meglássuk, milyen taktikával jön Jose Mourinho és társai, mert arra számítok, hogy többet fog védekezni és várakozni a brejkekre. Ezúttal talán nem sok gólt látunk majd, de az is meglehet, hogy esik egy gyors gól, és a gólmasina beindul. Nézzük a két csapatot a fontos párbaj előtt. Manchester United a Premier League utolsó 4 párbajában nem kapott gólt. Szintén Tottenhammal  a csapat az utolsó 7 párbajból ötben nem kapott gólt, minden versenyt beleértve. Tottenham otthon a Premier Leaguen már 11 párbajban vereség nélkül van. United a Premier Leaguen az utolsó 6 párbajból idegenben ötöt megnyert. Tottenham otthon Uniteddel 5 párbajban egymás után menden versenyt beleértve verhetetlen volt.

Tottenhamnál Mauricio Pochettino imádkozni fog, hogy Serge Aurier rendbe jöjjön, akinek a lábikrájával voltak problémái. De jó hírek is érkeznek, Danny Rose, Toby Alderweireld, Christian Eriksen és Hugo Lloris teljes edzécben vannak. De az utolsó nevezett nem fogolyan korán játszani. Harry Winksnek problémái vannak a bokájával, ő sem áll gyepre United ellen. Unitednél Mourinho ismét  Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovič és Daley Blind nélkül játszik, így vissza térhetne a három tagú védelemhez. Anthony Martial és Marcus Rashford a párbaj elejét a kispadról nézik, mert a klub a Premier Leaguen be akarja mutatni az új erősítést Alexis Sanchezt. Ez Romelu Lukaku oldalán fog játszani.

Tottenham több játékosa is beteg volt és Mauricio Pochettino azt reméli, hogy a kulcsfontosságú játékosai renben lesznek. Ugyanis a híres Manchester United vár rájuk. Az Észak- Londoni klub  ugyan az utolsó két verseny találkozón döntetlent szerzett, de másképen a számláján 13 találkozóból csak 1 veresége van. Manchester United 5 verseny találkozót nyert meg egymás után és nem szenvedett már vereséget 8 alkalommal egymás után. Mourinho játékosai, úgy látszik vissza tértek a győzelem hullámára, bár Spurs ellen a bajnoki párbajt nem nyerték meg 2012-óta. A házigazdák az utolsó 6 kölcsönös mérkőzéíst megnyerték és a vendégeknek csak 1 gólt sikerült szerezniük. Mourinho a csapatát az ellentámadásokra állítja, mert Spurs-nak az idén Wembleyben nem sikerül áttörni az ellenfelek védelmét.

A  mi tippünk: döntetlen – a legjobb oddsok az Bet365 fogadóirodánál 3,46

 

Premier League 25. köre: Tottenham – Manchester United, Január 31 5.00/5 (100.00%) 1 vote