Premier League 26. köre: Chelsea – Manchester United, Február 17

Labdarúgás,hétfő, 2020, Február 17, Anglia, Premier League, 21:00

Egy rövid szünet után ismét játszani fognak a csapatok az angol Premier League bajnokságából, amikor a múlt hétvégén pihenőt tartottak. Hétfőn találkoznak Chelsea és Manchester United prognostic egy harcban a fontos pontokért a Bajnokok Ligájára. Chelsea jelenleg a 4. helyen áll a bajnoki táblázatban 41 ponttal, 6 pont előnye van Manchester United előtt. Azonban Chelseaq az utolsó 3 körben nem ízlelte meg a győzelem édességét, amikor először Newcastle ellen 1:0 vereséget szenvedett, ezután otthon Arsenallal, aki egy órán át csak 10 játékossal játszott, 2:2 döntetlent szerzett, majd utoljára Leicesterrel szintén 2:2 döntetlen, amikor a vendég Blues volt a rosszabb csapat. A klub megérezte az átlépések tiltalmát, de ennek köszönhetően új, ifjú játékosokat fedezett fel, azonban a csapaton látható a kiegyensúlyozotság és a játéki éretség. Nézzünk még néhány statisztikai adatot a táblázatból, 25 párbajban 12 gőzelme, 5 döntetlene és 8 veresége volt, a gólaránya 43:34.

Manchester United Januárja gyenge volt, és már mindenki örült ennek a pihenésnek, amely magyon jól jött. United vereséget szenvedett Liverpool és Burnley csapataival, azonos 0:2 eredménnyel, és az utolsó mérkőzésben otthon gólnélküli döntetlent játszott Wolves ellen. Azonban United játékosai rövid szabadság után összejöttek Spanyolországban , ez azt jelenti, hogy az erősítés Bruno Fernandez jobban összeillesztkedik a csapattal, ami Bruno szavaival éppen történik is. McTomminnay is már meggyógyult, és talán Paul Pogba is vissza tér. Ole Gunnar Solskjaernek kiváló mérlegevan az erős csapatokkal, kétszer megverte City csapatát, mint egyetlen csapat fosztotta meg Liverpoolt a pontoktól és az utolsó két mérkőzését Chelsea ellen szintén megnyerte. Először 4:0, majd a Stamford Bridgen 1:2. Jó eredményei vannak az erős csapatok ellen, ahol gyors breikeket használhat ki, inkább problémái vannak ott, ahol maguknak kell teremteni gólhelyzetet.

Úgy döntöttem, hogy nem fogadok a győztesre ma, sokat számít a szerencse is, mindkét csapat harcolni fog. Éppen ezért nincsen győzelem gól nélkül, mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,80

 

Premier League 26. köre: Chelsea – Manchester United, Február 17 5.00/5 (100.00%) 1 vote