Premier League 26. köre: Crystal Palace – Newcastle United, Február 04

Labdarúgás, vasárnap, 2018  Február 04, Anglia, Premier League, 15:15

Crystal Palace otthon találkozik vasárnap délután a Szarkákkal Newcastleből. A két csapat a Premier League táblázatában egymás mellett van, ezért ez egy fontos párbaj, és aki lesz a győztes, egy kicsit megkönnyebbül. Talán a házigazdára fogadnánk, mert ellentétben Newcasstletől formára találtak és a párbajaikat nem nagyon veszítik el. A vendégek pedig továbbra is csOkkennek, majd meglássuk, hol fog ez megállni. Több információt az elemzésben lehet megtalálni. Newcastle utolsó 6 találkozójából a Premier Leaguen 5 alkalommal maximum 2 gól esett. Newcastle Crystal Palacevel az utolsó 13 párbajból minden versenyt beleértve 12 alkalommal verhetetlen volt.

Bakary Sakho Crystal Palacenál kénytelen volt 1:1 döntetlennél West Hammal  cserélkezni már az első félidőben, így ebben a párbajban hiányozni fog. A  gyepre talán így Yohan Cabaye áll, és így a bal oldalra James McArthurt állítják. Roy Hodgson edző már nem nélkülez további sérülteket Connor Wickaham, Scott Dann, Jason Puncheon, Jeffrey Schlupp és Ruben Loftus-Cheek személyében. Mamadou Sakho most először játszhatna a 2:2 döntetlen óta Bournemouthe ellen, amely még Decemberben volt. Newcastle új erősítése Islam Slimani erre a párbajra még  kérdőjellel van, mert lábikra problémája van, az állapota közvetlenül a párbaj előtt lesz bejelentve. Rob Elliot is bizonytalan, de Jesus Gamez és Florian Lejeune biztosan játékon kívül állnak. Dwight Gayle és Matt Ritchie bejuthatnának az alapba. Utoljára a csapat döntetlent szerzett Burnleyvel és Ayoze Perez és Christian Atsu is pihenhetnének.

Drystal Palace a héten 1:1 döntetlent játszott West Hammal és remélni fogja, hogya Szarkák elle vasárnap ismét a győzelem hullámára jutnak. Otthon játszanak, ahol Eagles csak 1 alkalommal szenvedtek vereséget az utolsó 9 találkozóból. Newcastle csak 2 alkalommal győzött 16 bajnoki találkozóból, de az egyik győzelem sem nem a St. James’ Park –on történt. Palace ellen a csapatnak jó történelmi mérlege van a Premier League versenyén. Az utolsó két Premier League párbajban minden alkalommal 3 pontot szerzett 1:0 győzelmekért. De utoljára a Selhurst Parkban a házigazda a Szarkákat 5:1 arányban semmisítették meg. Ezt a két klubot a táblázatban csak 2 pont választja, de Palacenek több az önbizalma, így a külömbség vasárnap a két klub között mélyülhetne.

A  mi tippünk: Crystal Palace győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,06

 

Premier League 26. köre: Crystal Palace – Newcastle United, Február 04 5.00/5 (100.00%) 1 vote