Premier League 7. köre: Wolves – Watford, Szeptember 28

Labdarúgás, szombat, 2019,  Szeptember 28, Anglia, Premier League, 16:00

Tehát ha ezúttal sem Wolves nem fog nyerni, akkor már talán soha. Wolves az utolsó évadban az angol ligán azonnal a legjobb hat után végzett, a 7. helyen és így átharcolta magát az Európa Liga csoport fázisába is. De az új évad eleje egyszerűen átkozott, 6 párbajból egyetlengyőzelme sem nem volt. Az Európa Ligában is Brtaga ellen otthon 0:1 vereség. Most az utolsó Watford ellen játszik, aki az utolsó körben hihetetlen 0:8 vereséget szenvedett Manchester City stadionján, és nyugodtan kaphatott volna több gólt is, mivel Manchester City sok esélyt nem valósított meg gólra. Ezért úgy gondolom, hogy Wolves végre győzni fog, egészen érdekes szorzókat írtak ki a bukmékerek, ezek 1,90 érték körül mozognak. Kivel mással nyrhetne Wolves, ha nem éppen Watfordal, ako az utolsó,még hozzá hazai pályán. Eddig Wolves otthon 3 mérkőzést játszott és ebből 2 döntetlen született, 1:21 Manchester Uniteddel és 1:1 Burnleyvel. Vereséget Chelseaval szenvedtek, 2:5 volt a végeredmény. Az utolsó körben Wolves Crystal Palace stadionján játszott, itt 1:1 döntetlent harcoltak ki. Egy kicsit talán nemmegérdemelten, de ilyen is lehet a labdarúgás. Wolves még veszített 0:1, és csak 10 játékossasl, az ellenfelének sok esélye volt, és mi nem történt, a 95. percben egy egészen véletlen góllal Wolves egyenlített, tehát ez egy óriási szerencse volt számára.

Watford utolsó párbajáról mál írtam, ez az eredmény nagyon megviselte Watford lelki állapotát. Azonban azelőtt Arsenallal szerzett otthon 2:2 dőntetlent, a harmadik körben Newcastleben 1:1 döntetlent, az első két körben 1:3 vereséget szenvedett otthon West Ham ellen, és evertonban 1:0 vereséget. A csapat gólaránya 4:18, ami arról is tanúskodik, hogy a védelemben sok a hiba, és a támadás nem nagyon efektív.

Wolves és Watford utolsó kölcsönös mérkőzése az idén Áprilisban játszódott Watford stadionján, ott Wolves 2:1 eredménynel győztek. Hasonló eredményt várok el most is szombaton délután még akkor is, ha a győztes gól csak a hosszabbításban esne csak. Wolvesnek sokkal nagyobb a motivációja, hoszen nem szeretne az idén kiesni ebből a versenyből.

A  mi tippünk: Wolves győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,94

 

Premier League 7. köre: Wolves – Watford, Szeptember 28 5.00/5 (100.00%) 1 vote