Rosol genfi ​​elődöntőben esett, négy csehek megy Paris minősítési

Rosol és Wawrinkou, akik megvédik a címet a párizsi Grandslam-ban, szintén elvesztették a negyedik mérkőzést. Eddig az egyetlen szett tavaly nyerte meg az agyagot Genfben. A harmadik szettben azonban a 2: 3 elvesztette a harmadik mérkőzés elvesztését szolgáltatást és szigorították.

Az elődöntőben az ATP torna mozgott Rosol két év után. Utoljára 68 éves volt.teniszező a világranglistán játszott egy évvel korábban Winston-Salem, ahol megnyerte a második címet pályafutása.

Wawrinka a végső összecsapást torna trojka Marino Cilic Horvátország.

négy csehek haladva jogosult a Roland Garroson

Radek Štěpánek megerősítette formában az elmúlt hetekben és komplikációk nélkül sikerült kvalifikálnia a Grand Slam Roland Garros. Az utolsó fordulóban legyőzte a japán teniszező Joshihita Nišiok 6: 3, 6: 2.A fő verseny fog játszani és Katerina Siniaková és Lucie Hradecká, nem Klára Koukalová.

harminchét Stepanek a Roland Garroson újraépíti a tizenharmadik alkalommal.

Siniakovou, aki konzultált Silvia Soler-Espinosa spanyol 7: 6 és 6: 1, várva a párizsi második pályája elején.

Hradecká párbaj egy amerikai Grace Min elvesztette az első szettet tie-break, a második nyert 6: 1. A drámai döntő szett hárítani Cseh négy mérkőzés pontot a 20. és a gamma döntött győzelme után négy brejkboly el.

Koukalová elveszett Cagle Büyükakcayovou Törökország 1: 6, 3: 6, és a fő verseny lesz kimaradt az első alkalom 2007 óta.Pavlásek Bár elvesztette a harmadik fordulóban a szerb Dzser, de Spider párizsi Grand Slam behatolt a szerencsés vesztes.

Voracova fog játszani Nürnberg páros döntő

lesz teniszező Renata Voráčová játszik a torna Nürnberg páros döntő. A japán nő Suko Aojamaovou érvényesült félig fölött orosz pár Natela Dzalamidzeová, Veronica Kuděrmětovová 4: 6, 6: 2, 24:10.Társaikkal szombaton lesz top oltjuk Kiki Bertens a holland és Johanna Larssonová Svédország. Otthon

Voracova van harminckét a WTA áramkör kilenc páros címek, az utolsó előtti utolsó nyerte Oszaka mindössze Aojamaovou. </P >

a cím egyéniben Nürnberg versenyeznek Bertensová és Mariana Duqueová Kolumbia. Az első sikerült negyeddöntős ma dohrávku amerikai Varvara Lepchenkovou majd bekopogott otthon Annika Beck. Bertensová félig legyőzte három másik német Julia Görges.

Rate this post