Serie A 13. köre: Sassuolo – Lazio Roma, November 24

Labdarúgás, vasárnap,  2019 November 24, Olaszország, Serie A, 15:00

A nem teljesen befejezedt 12. kör után a 13. körben találkozik Sassuolo Lazioval. Lazio az utolsó hetekben az olasz labdarúgó bajnokságon szószerint tombol, és mindent megnyer. Úgy otthon, mint idegenben, nem számít semmi sem. És a legnagyobb támadási ereje is tombol Immobile személyében, aki már eddig 14 bajnoki gólt szerzett, így szuverén módon vezeti a legjobb gólszerzők táblázatát az olasz bajnoságon. Az olasz csapatok harmada még öszesen sem nem szerzett 14 gólt eddig. Utoljára Lazio otthony szerzett győzelmet 4:2 eredménnyel Lecce ellen, azelőtt AC Milano stadionján 2:1, otthon 4:0 eredménnyel semmisítette meg FC Torino csapatát és Fiorentinában is 2:1 eredménnyel győzött. Ezekkel a sikerteljes eredményekkel Lazio egészen a 3. helyre jutott el a táblázatban, az élen Juventusz áll együtt Inter Milanoval. Most Lazio Sassuolo stadionára utazik. Lazio a gólszerzésben nagyon produktív tud lenni, 12 bajnoki mérkőzésben 28 gólt szerzett, már csak Bergamo jobb ebben a szempontban. Ha a két csapat kölcsönös mérkőzéseire nézünk, akor az utolsó 3 évben 6 párbajt játszottak együtt, ezekben Lazio egyetlen alkalommal semnem szenvedett vereséget, 4 győzelmet és 2 döntetlent szerzett bennük. A gólarány a mérkozésekben 16:6 volt, ebből a 16 gólból is látható Lazio produktivitása a gólok szempontjából.

Azért Sassuolo sem nem játszik egészen rosszul, de amikor otthon erősebb ellenfélre talál, vereségeket szenved. Például 1:4 veereséget szenvedett Bergamoval, 3:4 Onter Milanoval és 1:2 Fiorentinával is. Ezekből látható, hogy Sassuolo otthon átlagban 2 gólt is kap egy mérkőzésben, kíváncsi vagyok tehát, hogy hogyan kegetik amjd a védői Lazio ugyes támadóit. Igenm Sassuolo is tud gólokat szerezni, de számára nem is marad más hátra, ha ilyen lyukas a védelme. Nem állítom, hogy Lazio győzni fog, de merem fogadni, hogy nem szenved vereséget.

Tetszik nekem ez a fajta fogadás, mivel a döntetlen esetén mégis csak a tét vissza jár. Magasabb itt a szorzó, mint adupla esékynél, bár ott a döntetlen is nyerő szelvényt jelent.

A  mi tippünk: Lazio győzelme döntetlen nélkül  – a legjobb oddsok az 365 Bet fogadóirodánál 1,35

 

Serie A 13. köre: Sassuolo – Lazio Roma, November 24 5.00/5 (100.00%) 1 vote