Serie A 14. köre: Hellas Verona – AS Roma, December 01

Labdarúgás, vasárnap,  2019,  December 01, Olaszország, Serie A, 20:45

Vasárnap este találkozik az olasz Serie A liga keretében Hellas Verona AS Róma csapatával. Ki gondolt volna arra az évad elején, hogy Veronának lesz december elején azonnal Juventusz után a legjobb védelme a bajnokságon? És ez is csak 1 gólkülömbséggel. Hellas csupán csak 11 gólt kapott. De egyúttal az egyik legroszabb támadása van az egész bajnokságon, mivel 13 párbajban csak 11 gólt szerzett, és ez egyszerűen kevés. Verona, mint a verseny újonca, eddig elégé magas helyen tartja magát a táblázatban, 18 pontja van a 9. helyen, eddig messze a kieső helyoktől. A nyáron nem sok minden érdekes történt a csapatnál, Hellas így a bajnokság kellemes meglepetése. A hazai párbajaiban a mérlege 3-2-2 és a gólaránya 6:4, mivel 3, vagy több gól csak egyetlenben esett a hét párbajból, amikor 2:1 volt az eredmény Brescia ellen. A többi párbajban legfeljebb 2 gól esett, 1:1 Bologna ellen, 0:1 AC ellen, 0:0 Udinese, 2:0 Samptdoria, 0:1 Sassuolo és 1:0 Fiorentina ellen.

AS Róma az idén hihetetlen gyengélkedők számával kínlódik, és ennek ellenére is az 5. helyen áll. A nyáron Veronával ellentétben sok minden megtörtént. Daniele De Rossi távozott Boca Juniors csapatába, majd Manolas Napoliba, Luca Pellegrini védő Juventusz csapatához, Stephan El Shaarawy Shanghaiba, és még sokan mások távoztak. A csapathoz érkezett néhány játékos, ami elejinte nem nézett ki nagyon jó választásnak, de most úgy látszik, mégis csak ez jó választás volt. Pau Lopez kapis Betistől, Mancini védő Bergamoból, Chris Smalling Man. Unitedtől, Spinazzola Juventusztól, és így tovább. A támadásba érkezett Nikola Kalinič Atletico Madridból. De a legjelentősebb változás az új edző Paul Fonsecy érkezése, aki ezzel a csapattal majdnem hogy csodákat teremt. A szezon elején ugyan a védelemben nem nagyon működött minden, de ellenkezőleg, a támadása kiváló volt. Most a helyzet fordult, most a védelem javult, de a támadása néha nagyon haszontalan tud lenni.

A fogadásomat a gólok számára öszpontosítom, mivel ebben a mérkőzésben a szerencse is sokat közbeszólhat, szerintem kevesebb, mint 2,5 gól esik a párbajban.

A  mi tippünk: kevesebb, mint 2,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,00

 

Serie A 14. köre: Hellas Verona – AS Roma, December 01 5.00/5 (100.00%) 1 vote