Sikere után az időmérőn Stepanek nyerte a stuttgarti és első körben

teniszező Radek Štěpánek sikere után az időmérő edzésen a fejlett, hogy a füvet Stuttgart a második fordulóban. Harminchét veterán vereséget szenvedett az első fordulóban 7: 5, 3: 6 és 6: 3 Denise Istomina Üzbegisztán.

Stepanek még Stuttgart megerősíti, hogy a fű a változatos játékstílusa illik. Cseh Davis Cup képviselő, aki jelenleg az egyik 129 a rangsorban, sikerült Mercedes Cup két mérkőzést az időmérőn, és most két órát, és egy éles rajt.

Miután a második győzelmét pályafutása több mint 64.ranglista Istomin Stepanek versenyezni második beoltott célzás, aki elhagyta haza.

Hlaváčková kizárt Nottingham ötödik beoltott

Miután közel kilenc hónapon Andrea Hlaváčková élvezte győzelmet egyéniben a WTA tornán. Cseh teniszező vereséget szenvedett az első fordulóban a Nottingham ötödik beoltott belga Yanina Wickmayer 7: 5, 7: 6. Az ő következő riválisa lesz az ausztrál Ashleigh Barty, amely a fő verseny jött a képesítést.

Az időmérő Hlavackova jól harcoltak, de a harmadik fordulóban nem sikerült.Végül azonban az egyéni versenyben a füvet torna kapott támogatás 250.000 dollár helyett a sérült horvátok Bármilyen Konjuhové.

Világ Wickmayer megtorlást Ötvenöt éves egyetlen vereség a meglévő kölcsönös mérkőzés. A második fordulóban Hlaváčková vár húsz ausztrál Ashleigh Barty, aki visszatért a tenisz után az elmúlt évben adományozott krikett. A WTA rangsor, jelenleg a 623. helyen. Hlavackova, köztük 192 válaszfalak, a Bartyovou verseng az első alkalommal.

Az első mérkőzés irányítása alatt a cseh edző Davida Kotyzy nyerte Dane Caroline Wozniacká.Korábbi világ első számú, aki miatt egy boka sérülés, elvesztette minden tavasszal agyag szezonban, legyőzte Turk Cagli Büyükakcayovou 7: 5, 6: 3.

Siniaková végződik Hertogenbosch fordulójáig 1

mint tavaly csökkent teniszező Kateřina Siniaková a füvön torna Hertogenbosch az első fordulóban. Húsz cseh játékos legyőzte tizenegy évvel idősebb Srbce jelene Jankovičové 4: 6 és 2: 6.

Siniaková kezdték ellen egykori világelső bizakodó, és átvette a vezetést 3: 0. Az ötödik és kilencedik Gamma 102. De a WTA játékos elvesztette szolgáltatást, és elvesztette az első szettet. A második szettben jött Siniaková az adminisztráció az állam 1: 1 háromszor, miközben Jankovic tört szolgáltatást egyszerre.Döntős a verseny 2007-ben, majd bekapcsolta a harmadik benyújtási mérkőzés pont.

Prága fordulójáig 1 sikerült csak top-maggal Rosol és Pavlásek

csak egy verseny Lukáš Rosol és Adam Pavlásek sikeres teniszezők kilenc helyi kihívó fordulójáig 1 Sparta Prague Open.Agyag Prága Stromovka, ahol április végén játszott a torna WTA Tour ma, többek között esett David Rikl nyertese, a páros a Junior francia nyílt.

Davis Cup képviselője Rosol haza konzultáljon Lenny Hampel Ausztriából és 6: 1 és 7: 6-ból nyert. A hatodik beoltott Pavlásek kellett küzdeni két óra Zdenek Kolar, mielőtt léptetést időmérő felmászott után készlet 3: 6, 7: 6 és 6: 3.

tizenhét Rikl, aki nem szerepel a listán, és kap egy ingyenes kártya, nem Nem meglepő Chiliano Hans Podlipnik-Castilla rovására. David Rikl, az egykori világbemutató debütálása a világon több mint 210 volt a harmadik helyen.játékos egyéni ATP 4: 2, de a maradék négy játékot vesztett és kiesett, miután egy egyenes készlet 3: 6, 6: 4 és 4: 6.

„Van egy 4: 3 és 30: 0, hanem egyszerűen valószínűleg nagy szerepet játszottak a tapasztalat. Azt tettem, amit lehetett, de csak nem jött ki „, mondta Rikl, aki még egyszer sem nyert az első kislemez a felnőttek körében. „Azt hiszem, ez egy játék, én szerzett sok tapasztalatot, és azt kell, hogy ezeket a játékokat játszani, amennyire csak lehetséges. Úgy vélem, hogy ez a lépés nekem, „mondta.

A versenytilalmi ma is elköszönt Dominik Kellovský és Marek Michalička, hétfőn esett Robin Staněk, Máté és János Vocel kotorászott.

Rate this post