Szerencsejáték-törvény Venezuela

Apuestas online Venezuela

Venezuela jól ismert hatalmas olajkészleteiről, amelyek a világon a legnagyobbak, és néhány évvel ezelőtt elnyomják Szaúd-Arábiát. Az olajtermelés mindössze tizenegyedik, még Mexikó mögött is, és csak egynegyedét termeli a szaúd-arábia által évente megtett értéknek, így még mindig nem hoztak semmit a teljes kapacitáshoz. (1)

Az olajtermelés azonban uralja a gazdaságukat, bár ez rontotta a korrupció szintjét az országban, amit már korábban is ismertek az olajbázis előtt. Dél-Amerikában negyedik helyen ülnek mind a GDP, mind az egy főre jutó GDP tekintetében, bár mindkét kategóriában végül vezethetnek, mivel erőforrásaik egyre fejlettebbek.

Venezuela törvényes szerencsejátékkal rendelkezik, mint a legtöbb dél-amerikai ország, de ez kevésbé fejlett, mint a kontinens más országaiban. 5 országos kaszinóval rendelkeznek az országban, ami egy tisztességes összeg egy ilyen ország számára, de nem annyira, mint a Dél-Amerika vezető országaihoz, és ezek összessége nem mindössze annyira lenyűgöző, akár csak 83 játékasztal és 422 játékgép az országban. (2)

Emellett a szárazföldi szerencsejátékokhoz való hozzáférés elég korlátozott, a lóverseny, a bingótermek és a lottó. A lóverseny különösen népszerű itt, és négy lóversenypálya van Venezuelában, az egyik a négy nagyobb városban, ahol a fogadások a versenyekre helyezhetők.

Venezuelánok is hozzáférhetnek a szárazföldi sportfogadásokhoz, de az összes fogadást az 5 kaszinó egyikében kell elhelyezni, és nincs más fogadási üzlet, mint amilyennek látszik néhány más országban. Ez tompította a szárazföldi sportfogadások növekedését, de legalábbis itt van. (3)

A lottó itt is nagyon népszerű, és 1991 óta a kormányzási lottó Kino-nak is kínál, amely a lottó és a bingó közötti kereszt.

A venezuelai szerencsejátékokat a kormány szabályozza, és csak engedélyezett létesítmények működhetnek jogszerűen, és az utóbbi időben konzervatívabb megközelítést alkalmaztak, és abbahagyják az új kaszinók és bingótermek engedélyeinek kiadását.

Úgy tűnik tehát, hogy itt a földalapú szerencsejáték-jelenet nem fog sokat növekedni, legalábbis addig, amíg még többet nem nyit meg ezzel, ami nem tűnik úgy, mintha hamarosan megtörténne. A szerencsejátékot itt nem tekintik elsődleges prioritásnak, de amikor a jogi lehetőségek nem elégítik ki a közönség szerencsejáték iránti keresletét, a nem jogi lehetőségek gyakran válnak elérhetővé, és ez itt is így volt.

Különösen számos olyan földalatti sportkönyv létezik, amelyek itt működnek, egyszerűen azért, mert az emberek számára nem kényelmes, hogy az egyik kaszinóba utazzanak, hogy fogadjanak a sporteseményekre, és gyakran jobb esélyeket kínálnak, mint a kaszinók, bár az emberek figyelmeztetnek arra, hogy mivel ezek a műveletek jogellenesek, több kockázattal járhat.

Sokan viszont az online szerencsejátékhoz fordulnak, akár jogi lehetőségekkel, akár anélkül, és ez a legmegfelelőbb megoldás mindenki számára, messze. Venezuela kiadott egy pár licencet a Margarita-szigeten működő online kaszinóknak, amely Venezuela offshore birtokában van, bár ezek az oldalak csak angol és célországok más országokból, nem Venezuelánokból, és ezek a webhelyek nem ismertek, hogy nagyon jó hírűek mindenesetre az online kaszinók.

A sportfogadásokhoz hasonlóan a pénzért való póker csak az egyik licencelt kaszinóban játszható le, és nem is sok póker áll rendelkezésre számukra, csak néhányat kínálnak teljes munkaidős pókerre, bár a Marumba Casino kínál 6 asztal egész évben fut. (4)

Ennek ellenére a póker nagyon népszerű Venezuelában, és rendszeresen megállnak a Latin American Poker Tour-on, amely először 2008-ban érkezett a fővárosba és a legnagyobb városba, Caracusba. túra most.

Ez azért jött létre, hogy valódi érdeklődést teremtsen a póker iránt, és különösen a póker pókerben, és Venezuela-nak most egy tisztességes élő versenye van, ami ismét a kaszinókra korlátozódik.

Ami a törvényt illeti, nincsenek külön törvények, amelyek az online szerencsejátékra vonatkoznak Venezuelában, és a játékosok szabadon játszhatnak az összes online pókert és egyéb online szerencsejátékot, amit most kívánnak, legalábbis most.

Az online póker illegális hiánya miatt, és nem kell törvényesnek lennie ahhoz, hogy törvényes legyen, mivel jogi szempontból egyszerűen azt jelenti, hogy nincsenek törvények ellene, a világ egyik legjobb online pókerhelye Venezuelából a játékosoktól olyan kérdések merülnek fel, mint sok országban ezekben a napokban.

Tehát a venezuelai online pókerjátékosok szerencsések, hogy nincsenek korlátozások itt, és még a legkonzervatívabb online pókertermek is nyitott karokkal fogadják Venezuelánkat, és a legjobbakat, akiket ajánlunk, még spanyolul is játszhatunk, ha a játékosok inkább játszanak saját nyelvükön.

A póker Venezuelában valóban felzárkózik, és bár hosszú ideje a legnépszerűbb pókerjáték volt az Oasis póker, a Caribbean stud formája, a Texas Holdem játék az utóbbi években eljutott a pókerversenyek népszerűségének köszönhetően. , jól ismert Venezuelai pókerjátékosok és az internet, és különösen az internetes póker elérhetősége. (5)

 

A VENEZUELA-RÓLÓK JÁTÉKOSOKÁRA VONATKOZÓ TOP ONLINE POKER SITESEK
Venezuelánok jelenleg a világ legjobb online póker oldalai közül választhatnak, így itt vannak a legjobb pezsgőink Venezuelai online pókerjátékosok számára, amelyek mindegyike kedves bónuszokat kínál az új játékosoknak a legjobb rangsorolt ​​online póker oldalakon :

A 888 Poker nemcsak bónuszokat kínál az embereknek, ha először befizetik őket, hanem bónuszokat is kínálnak azoknak a játékosoknak, akiknek még nincs betéte, amit most tudnak tenni. Tehát mindenki megpróbálja ezt a legmagasabb rangú helyet valódi pénzzel kipróbálni, és valóban az egyik legjobb póker oldal a világon, és népszerűsége annak bizonyítására.

A Party Poker egy másik nagyon népszerű online póker oldal a világ minden tájáról származó játékosokkal, és Venezuelai is elfogadják. A Party Poker, akárcsak a 888 Poker, már évek óta hatalmas sikert aratott, és mindketten tudják, hogy az online pókerjátékosok nagyon boldogok legyenek, és újra és újra visszatérjenek.

A Titan Poker és a Bet 365 Poker egyaránt a világ legkedveltebb online pókertermei közé tartoznak, és különböző játékokat és limiteket is kínálnak. Mindketten ugyanabban a pókerhálózatban vannak, mint az iPoker, így itt együtt említik őket, és mindkettő nagyon méltónak bizonyult az ellenőrzésére, és meg is fizetik. A Apuestas online Venezuela weboldalon megtalálhatóak azok a bukmékerek, amelyek Venezuelából fogadnak játékosokat

Végül, a Black Chip Poker egy másik, az érdeklődésedre érdemes helyszín, és ez még nem volt olyan hosszú, mint a másik 4, de gyorsan egyre népszerűbbek, és talán a legjobb oldal, amely alig hallott róla . Adj nekik esélyt, hogy megmutassák nekik, hogy miért van ez jó, és nem fog csalódni.

Szerencsejáték-törvény Venezuela 5.00/5 (100.00%) 1 vote