UEFA Nemzetek Ligája: Hollandia – Anglia, Június 06

Labdarúgás, csütörtök, 2019  Június 06, UEFA Nemzetek Ligája, 20:45

Hollandia a Nemzetek Ligáján hatalmas javulást mutatott az elrontott selejtező után. A csoportjukat megnyerték a VB bajnokok előtt Franciaországból és az erős német nemzeti csapat előtt. Mindegyikben a 4 mérkőzésből a csoportban legalább 2 gól esett. A klubok szintjén is Ajax kiváló eredményeket mutatott a Bajnokok Ligáján és csak egy perc hiányzott neki a hosszabbításban ahoz, hogy a döntőbe játszottak volna Liverpool ellen. A holland csapat a legerősebbek közé tartozik a világon, ezt bebizonyították a csoportjukban is, ahogyan már megírtam. Németországgal 2:2 és 3:0 győzelem, Franciaországgal 2:0 győzelem és 1:2 vereség. Úgy gondolom, hogy a tovább jutása ilyen erős ellenfeleken keresztül csak megerősítette a csapatot és sok motivációt hoztak ezek az eredmények. Hollandia oldalán áll a vad fiatalság, es a motiváció. Nézzünk még néhány nevet, például a támadásban Depay, de Jong, vagy Babel. A tartallékban van de Beek és Wijnaldum.

Anglia azonban nem lesz egyszerű ellenfél. Ők is a pótselejtezőbe az első helyről léptek Spanyolország és Horvátország előtt. Liverpool, Tottenham, Chelsea és Arsenal uralták a Bajnokok Ligája és az Európa Liga döntőjét. Anglia az utolsó párbajaiban a 2020-i EB selejtezőjén Csehországgal 5:0 és Monte Negroval 5:1 győzelmet szerzett. Néhány név az angol csapatból is, elül Harry Kane, Rashford, Sterling, Alli, Lingard vagy Delph.

Egészen biztosan ebben a második elődöntői párbajban is gólok várhatóak. Azért is, hogy mindkét csapat igen csak támadó stílusú játékot előnyöl, nehezen elképzelhető, hogy ebben a mérkőzésben nem lenne látható egy gól sem, esetleg csak 1 gólt láthatnánk. Hollandia a csoportjában 4 mérkőzésben 8 gólt szerzett, Anglia sem tétovázott, csak Spanyolországgal 3:2 meglepő győzelmet szerzett. Ezek a játékosok is meg vannak szokva arra, hogy az egyes bajnoksági mérkőzésekben gólok után rohannak, így most is azt hiszem, hogy nem csak várakozni fognak valamilyen lehetőségre, hanem aktívan fognak támadni. Mindkét csapatban ehez a feltételek megvannak, legalább 1,5 gólt szerez a két csapat.

A  mi tippünk: legalább 1,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az 1xBet fogadóirodánál 1,29

 

UEFA Nemzetek Ligája: Hollandia – Anglia, Június 06 5.00/5 (100.00%) 1 vote