UEFA Nemzetek Ligája: Hollandia – Franciaország, November 16

Labdarúgás, péntek, 2018  November 16, UEFA Nemzetek Ligája, 20:45

Hollandia egy olyan csapat, amely edzője Koeman támadó jellegű taktikát válszt. Ezt megmutatta a jelenlegi világbajnok ellen is, Franciaország ellen a Nemzetek Ligáján, amikor 3 támadót állított a pályára. Ezek Depay, aki jelenleg Lyon csapatánál játszik, Wijnaldum, ez Liverpoolnál, majd Promes, aki Sevillában játszik. Ezeknek köszönhető, hogy Franciaországban gólt tudtak szerezni. Az, hogy Hollandia jelenleg nagyon jó minőségű játékosokkal rendelkezik a támadásban a Nemzetek Ligája utolsó párbajukban is bizonyították, ahol Németországot 3:0 eredménnyel tudták meghódítani. Egészében ez a válogatott már 7 párbajban egymás után gólt tudott lőni az ellenfeleinek, minden alkalommal legalább 1 gólt. Mind ez annak ellenére, hogy olyan ellenfelei voltak, mint Portugália, Olaszország, Peru, vagy már az említett Franciaország és Németország, vagy Belgium is, ahol egy hónapja 1:1 döntetlent szereztek. A csoportjukban a 2. helyen áll. A csapata fiatal játékosokból áll össze.

Hollandia ellenfele Franciaország lesz pénteken este, tehát a csapat, amely a jelenlegi világ bajnok. Szintén világhírű focistákkal rendelkezik ez a válogatott és hasonló módon, mint a holland edző, a francia edző is a támadó erőre támaszkodik leginkább. Ez az erő Giroud, Griezmann,  és Mbappe személyeiben alakul a pályán. A védelemben ez már azért nem volt olyan híres az utolsó párbajaiban. Úgy, mint Hollandia, Izland is gólt tudott szerezni a párbajban Franciaország ellen. Sőt, kétszer is, és volt még ezen kívü néhány további esélye is, amelyeket csak azért tudott létrehozni, mert Franciaország védelme nem olyan hatékony. A franciák nem maradtak tiszta számlával még otthon sem az utolsó párbajukban a Nemzetek Ligáján Németország ellen. A csoporrtjukban az első helyen vannak, és biztosan szeretnék az előnyüket emelni.

Tekintettel arra, hogy két jó minőségű és elsősorban támadó jellegű válogatott áll egymással szembe nem is a győztesre szeretnék fogadni, hanem arra, hogy mindkét csapat gólt tud szerezni ebben a párbajban. Mivel mindkét csapat igyekezni fog győzni, nem marad ez a döntetlennél, tehát a gólok száma legalább 2,5 lesz.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,62

 

Rate this post