Ukrajna – Lengyelország 0: 1, röviddel félidő után Blaszczykowski váltakozott

Lengyelország elmaradt Németországban csak a cél rosszabb pontszámot a nyolcadik fordulóban szombaton 15.00 összecsapást Svájcban.

Ukrajna után két vereség 0: 2 volt a mérkőzés előtti bizalom, hogy neki torna végét . Coach Mikhail Fomenko is bejelentette, hogy elhagyja a csapatot a meccs után. Mégis, a csapat akart párbajozni a ko-bajnokság utolsó méltóságteljes búcsú.

„Nem tudom hibáztatni a játékosok. Megpróbálták futballozni és jó munkát végeztek. Dolgoztak, csak nem tudták kihasználni az esélyeket. Úgy vélem, hogy számukra ez lesz a jó tapasztalatokat a jövőben „, mondta az edző Fomenko.

A kezdetektől játszani elég támadó foci. Polik Miliknek esélye volt a harmadik percben, Lewandowsky 100% -os eséllyel.Bayern Munich csatár, de nem sikerült a végén, és túllépték a cél.

Tíz perc elteltével, de kezdett mérges és az ukránok, különösen Jarmolenko aki futott magát a kapus, de a labda megüt rosszul, és elküldte széles. Amikor a következő támadás nyilvánvalóan Jarmolenko szabálytalankodott a lime, szül Moen büntetés, de nepískal.

lengyelek után a kezdeti esélyeit nehéz érvényesíteni, és többet a játék volt a riválisa. Edző Nawalka tehát elküldte Blaszczykowsky egyik csillagát félig a játékon keresztül, ami meglepően csak a padon indult.A középpályás Dortmund játék Lengyelország azonnal un-elakad, majd kilenc perccel a pályán, még maga szerezte.

Miután a szokásos helyzet egy befejezetlen rövid idő alatt talált Milik hiányzott teljesen ingyenes, Blaszczykowski is kezelni kiadja a középső és a bal oldali küldte a labdát pontosan A távolabbi botok. Részt vett Lengyelország utolsó négy célja során az európai bajnokságban. A két adott két rögzítésre.

A következő pillanatban berontott egy esélyt Kapustka, de egy szöget küldte a labdát közvetlenül az ukrán cél.

Ukrajna törekszik szinttel feljebb az elmúlt tizenöt perc , De a lengyel védekező csapat ellenállt a harmadik alkalommal a versenyen, és tartott nulla. Ezzel szemben Ukrajna ME elvesztette az ötödik játék egy sorban, anélkül vstřeleného cél.

Nagyon örülünk, hogy megnyerjük és a haladás.Ukrajna számunkra, de sokkal nehezebb, „mondta Blaszczykowski. “Nagyszerű előrelépni a világbajnokokkal. Bár nem játszott jól ma, de nyertünk, ami fontos „, mondta a kapus Lukasz Fabiaňski

Rate this post