Rub a líc dešťové sprchy

22Ha egy romantikus és a szeretet legalábbis alkalmanként magát egy nyári eső zuhanyzó a vadonban, akkor kap egy ilyen vihar simogatni és kényeztesse magát saját fürdőszobával hála a modern zuhanyzó és külön robbanófejek, ami nyomja a modern fürdőszoba.
Hatása több, mint kényelmes zuhanyozás biztosítékául szívó 100 liter levegőt percenként, ami felrázza a vizes zuhanyzó. A közel kétszáz lyukak (méretétől függően a zuhany lemez), akkor a test a levegő dúsított eső vízcseppek. A telepítés ennek az elemnek a fürdőszobában, így össze az üzletet a szórakozással – zuhanyzó utazó babaágyak simogatni a test és masszírozzák ugyanakkor mosás. Mosás a felnőtt családtagok kellemes kikapcsolódást és a motiváció a gyermekek számára, hogy kövesse a szabályokat az alapvető higiénia.
Ha még nem nézett ki nagy, így .. esőzuhanyt vagy öröm próbálta az egyre népszerűbb masszírozó fúvókák a zuhany alatt, és szeretnék is a fürdőszobában, akkor pontosan meggyőzni való összeegyeztethetőségével kapcsolatban, a termék telepítéséhez a fürdőszobában . Mass zuhanyzók és különböző masszázs elemeket édesíti higiéniai test és ellentétben a hagyományos pályán szükséges a kapcsolat a vízvezetéket, és sokkal nagyobb a víz áramlását nyomás. Míg a normál forgalom is elegendő zuhanyok 0,17-0,3 l / s, zuhany megkövetelheti egy tömegáram 0,5 l / s, amely egy megfelelő nyomást.
Ez összefügg a fokozott vízfogyasztás, így a tömeg záporok gyakran kiegészítik a hagyományos kézi zuhany, mellyel a mindennapi higiénia. Külön szerelés az új terminál a közös csövek okozhat több problémát: A zuhany nem látja el funkcióját, és több lesz csökkenteni a gyerek étkészletek vízellátás a többi objektumot víz zuhanyozás közben. Ezért szükséges telepíteni egy nagy kapacitású, modern zuhanyozók Trisková már gondolkodik a tervezés során a ház, vagy akkor menetrend tervező szabványos csövek és szennyvízcsatorna csövek és kiegészítő rekonstrukció nemcsak szükségtelen, hanem költséges.

Rate this post