UNIBET – bónusz 20.000 Ft

logounibet2-300x52 Az Unibet egy nagyon tisztességes és megbízható fogadóiroda. A cég Máltán van bejegyezve, de a kezdetében főként a skandináv játékosokra és fogadókra volt összpontosítva. Fokozatosan kezdte terjeszteni a tevékenységeinek körét, jelenleg semmivel sem marad hátra összehasonlítva a legjobb fogadóirodákkal a világon. Különösen a legutóbbi grafikai változások után, amikor az oldalai mint funkcionálissan, úgy vizuálissan ki vannak javítva, különösen az élő fogadások része, ahol jelentősen bővítette az ajánlatát.

Unibet 20.000 Ft bónusz – regisztráció »

Az Unibet sokszor nyert szakmai szervezetekkel értékelt díjat, amelyek a szerencsejáték és e-gaming területén tevékenykednek. A legjobb internetes sportfogadási üzemeltető és a 2014 évi legjobb fogadóiroda díjnyertese. Sportfogadáson kívül az Unibet alternatív link az online kaszinókból az egyike a legjobbikat kínálja, és az online póker termet. Az Unibet kínálata garantáltan kielégíti az igényes sportfogadók szükségleteit, valamint a kezdőket és a haladókat is.

Minden újonnan regisztrált játékos kap az Unibettől bónuszt az első betétjéhez, amelynek összege 50% extra. A bónuszt a pénz első befizetése után az újonan nyitott játékos számlájára lehetséges megszerezni, bármilyen fizetési móddal, amelyet az Unibet kínál. Az üdvözlő sportfogadás bónusz automatikussan hozzáíródik és azonnal rendelkezésre áll a fogadáshoz, úgy hogy minden új ügyfél azonnal tud játszani és plusz pénzzel fogadni.

Hogyan megszerezni a bónuszt:

  • Regisztráljon most kattintva a bónusz kínálatára jobbra
  • Fizessen be az újonnan létrehozott játészámlájára a rengeteg Unibet fizetési lehetőségek egyikével
  • Automatikusan kap egy üdvözlő bónuszt az új játékosok számára

Az Unibet nyilvánvalóan törődik a korábbi regisztrált játékosaival is. Mint egy rendszeres Unibet játékos rendszeresen kap ajánlatokat és felméréseket az aktuális sporteseményekről és fogadási lehetőségekről, valamint tájékoztatást a promóciós akciókról a meglévő és hűséges ügyfelek számára. Gyakorlatilag nem telik el egy hét valamilyen promóció akció nélkül. Mindent megtudhat e-mailben, vagy a promoakciók oldalán az Unibet weboldalain. Ennek a széles bónusz kínálatnak is köszönhetően ez a fogadóiroda formálja magát a legjobb internetes fogadóiroda pozíciójába.

Az Unibet fogadóiroda előnyei:

  • Üdvözlő bónusz
  • Magas határértékek
  • SupertotoésSuperScore(labdarúgásos sorsjáték)
  • Egy érdekes ésszéles körűfogadások kínálata

Természetesen a bónusz odds fogadás teljesen független az egyéb bónuszokat a kaszinóba vagy a póker platformon. Így ki tudjuk használni a bónusz ajánlatokot az új játékosok számára – mind a sportfogadásban, úgy az online Unibet kaszinóban és a pókerben is. Bármilyen kérdés vagy kétség esetében forduljon az Unibet támogatásához magyar nyelven. Azonban az Unibet annyira világos és kényelmes fogadási portál, hogy senkinek a fogadás rajongóiból nem lehet a legcsekélyebb problémája sem az orientálásával az oldalain. Kívánunk csak nyertes szelvényeket.

Unibet España
Unibet Brasil

UNIBET – bónusz 20.000 Ft 4.19/5 (83.81%) 21 votes