UNIBET – bónusz 20.000 Ft

Az Unibet egy svéd eredetû híres bukméker cég, amely a sportfogadások piacán a pályafutását 1997-ben kezdte. 2000-tõl a tevékenységét az interneten folytatja és napjainkig a szegmens egyik legnagyobb cégévé vált. 2004-tõl a társaság székhelye Máltán található és a svéd tõzsdén jegyzett. A fenti tény a társaság átláthatóságát és megbízhatóságát biztosítja. Az elmúlt néhány évben az Unibet több díjnak lett nyertese, ezen belül az eGaming Review folyóirat legrangosabb díját kapta meg, mint a legjobb élõ fogadások operátõre.

Unibet 20.000 Ft bónusz – regisztráció »
Véleményem szerint az Unibet az internetes bukmékerek abszolút élvonalába tartozik. Tulajdonképpen az Unibet ajánlatában található valamennyi termék a legapróbb részletben is kidolgozott. A fõoldal átlátható és egyszerûen kezelhetõ. A számunkra érdekes termékek probléma nélkül megtalálhatók. A sportfogadások, a kaszinó, de a póker sem okoz gondot, úgy a kezelésére, mind az oldal navigálására való tekintettel. Az Unibet ajánlata a bukméker fogadások valamennyi szerelmesét ki tudja elégíteni. Egyaránt vonatkozik ez a kezdõkre, a relatívan alacsony limiteknek köszönhetõen, de a haladókra is.

Hogyan lehet bejelentkezni az Unibetre?

Az Unibet.com oldalra a bejelentkezési eljárás az abszolút minimumra csökkentett. Legfeljebb 2-3 percet vesz igénybe. Mint kell tenni?

– lépj az oldalra ide klikkelve
– töltsd ki az összes személyes adatokra vonatkozó mezõt
– a linkre kattintva erõsítse meg a Unibet regisztráció
– kész – a pénzedet befizetheted és megkötheted az elsõ fogadásodat.

Ezen a helyen egy nagyon fontos dologra szeretném felhívni a figyelmet. A bejelentkezési ûrlap kitöltése során az összes adat nagyon pontos ellenõrzése szükséges. A legkisebb hiba is a jövõben nagy gondokat okozhat. A jogszabályok feltételei megkövetelik, hogy a bukmékerek ellenõrizzék a játékosokat. Általában ez az eljárás az elsõ pénzkifizetés során történik. Ekkor megkérik, hogy a játékos küldje meg a személyigazolvány szkennelt másolatát. Amennyiben az ûrlapban megadott adatok eltérnek a beküldött másolat adataitól, a bukmékernek jogában áll a pénzkifizetést felfüggeszteni.
A bejelentkezés után automatikusan megkapod az Unibet oldalán található összes termékhez való hozzáférést.

Milyen köszöntõ bónuszt ajánl az Unibet?

Unibet MagyarAz Unibet platform valamennyi új felhasználója automatikusan megkapja a „köszöntõ ajánlatot”. Sportfogadások esetén ez 20 000FT értékû bónusz. A bónusz „cashback fogadás” elve szerint mûködik. Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha az elsõ fogadásod sikertelennek bizonyul, a bukméker 20 000FT összeg erejéig visszafizeti a pénzedet. Ez nagyon jó ajánlat. Az elsõ fogadásod lehet kockázatosabb. Ha nyersz, az remek. De ha veszítesz, a pénzed visszakerül a számládra. A „bónusz” pénzek automatikusan kerülnek jóváírásra. Nem kell külön kapcsolatba lépni a supporttal. Ez a játékos számára nagyon kényelmes és kedvezõ. Más bukmékernél is egybõl megkapod a plusz fizetési eszközt, de mielõtt igazi pénzzé válna többször meg kell a bónusz eszközt „forgatni”. Az Unibet ajánlata esetében a visszafizetett fizetési eszköz reális, a kívánt formában azonnal felhasználható.
Felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy figyelmesen olvasd el az egyes akciók szabályzatát. Több olyan pontot tartalmaznak, amelyeket késõbbi gondok elkerülése érdekében ismerni kell.
Természetesen a bónusz ajánlat nem csak a sportfogadásokra vonatkozik. A köszöntõ bónuszt megkapod a kaszinóban és a póker panelben is. Különösen kedvezõ az, hogy a bónuszok egymástól teljesen függetlenek. Így hát három, egymástól független köszöntõ bónuszt kapsz meg. Mindegyik automatikusan aktiválódik az egyes termékekre vonatkozó elsõ befizetéseknél. Amennyiben a kaszinó egyenlegedre fizeted be az elsõ pénzedet, kaszinójátékokra szánt bónuszt kapsz. Hasonlóképpen néz ki a helyzet a pókernél is.

Hogyan lehet pénzt befizetni az Unibet számlára?

Az Unibet számlára pénzt a jobb felsõ sarokban lévõ „betét” gomb megnyomásával lehet befizetni. Ekkor megjelenik az adott pillanatban elérhetõ valamennyi pénzbefizetési mód. A befizetési mód kiválasztása után a megfelelõ oldalra kerülsz. Elég, ha beírod az ügylethez szükséges adatokat és az Unibet számlára befizetni kívánt összeget.
A legnépszerûbb pénzbefizetési módszer a kártyával történõ fizetés (Visa, MasterCard, Entropay, Maestro), esetleg az internetes pénztárcákból való fizetés, mint pl. a Skrill vagy Neteller. Ezek a legkényelmesebb és a leggyorsabb fizetési módok. A befizetés minimális összege 5 Euró. A pénz azonnal jóváírásra kerül. A gyors átutalással való fizetés adott esetben több percig tarthat, a hagyományos átutalás pedig akár 5 napig is eltarthat.
Az Unibet számlára teljesített befizetés után díj nem kerül felszámításra. Mivel az Unibet legfejlettebb technológiát alkalmaz, amely az adatok és az ügyletek biztonságát garantálja, az Unibet szolgáltatások használata teljesen biztonságos.

Hogyan lehet pénzt kifizetni az Unibet számláról?

Az Unibet számláról való pénzkifizetés érdekében lépj a „számla” fülre, majd válaszd ki a „pénzeszközt” és a „kifizetést”. Ekkor megjelenik a kifizetés össze módja. A szabályzatnak megfelelõen a kifizetés a befizetés módjával azonos módon történhet. Tehát, ha a pénz hitelkártyával fizetted be, akkor csak ezen az úton kaphatod meg a nyereményedet is. Amennyiben pedig egyszer kártyával, egyszer pedig elektronikus Skrill pénztárcádból fizettél, akkor két lehetõség közül választhatsz egyet.
A kifizetés teljesítésének ideje a kiválasztott módtól függ. Természetesen az banki átutalás a leghosszabb. Mielõtt a kifizetett pénzedhez jutsz, akár 3 nap is eltelhet. A bankkártyára való kifizetés a következõ munkanapon teljesül. A leggyorsabb az elektronikus pénztárcába való kifizetés. Ez általában néhány óra alatt teljesül. Volt olyan esetem is, amikor a pénzemet már tizenegy-pár perc után megkaptam.
A minimális kifizetési összeg a módszertõl függõen eltér. Általában 10 Euró és díjmentes.

Hogyan játszunk az Unibeten mobil készülékeken?

A legújabb adatok szerint a fogadások 60%-a mobil készülékekrõl érkezik. Ezért az Unibet elsõ operatõrként készítette el a weboldalának profi mobil változatát. Még emlékszem, hogy az elsõ mobil változatnak a kezelése kissé körülményes volt. Jelenleg teljesen intuitívan mûködik, használatában egyszerû és probléma nélkül minden megtalálható. Ellenõriztük, hogy hogyan mûködik ez különbözõ telefonokon, tableteken és rendszerekben. Egyikben sem találtunk hibát. Zökkenõmentesen és gyorsan mûködött minden. Úgy az Androidon, mid az iOS-on. A készülékre csak a megfelelõ alkalmazást kell letölteni és pár perc alatt az Unibet által ajánlott termék az okos telefonodon elérhetõvé válik. Az iOS rendszerû készülékek tulajdonosai az alkalmazást az App Store-on keresztül tölthetik le. Az alkalmazás 50,8 MB. Azonban azok, akik Andorid-eszközökkel rendelkeznek, az alkalmazást közvetlenül az Unibet.com-ról tölthetik le. Az alkalmazás letöltéséhez az e-mail cím megadása szükséges. Fontos, hogy a mobiltelefonban a Beállítások > Mobiltelefon biztonsága szekcióban a „az ismeretlen forrásból származó adatok letöltése” be legyen kapcsolva.

Hogyan lehet az Unibeten „live fogadásokat” kötni?

Az elmúlt évek során az Unibet live fogadások panelje teljesen megújult. Ez még nemrégen talán az Unibet Eesti bukméker „leggyengébb” oldala volt. Ez már a múlté. Az Unibet jelenleg a live fogadások eddigi piacvezetõjével – a Bet365-al versenyezhet. A „Unibet live fogadások” interfésze használatában egyszerû. A szûrõk segítségével választhatsz sportokat, egyéni játékokat vagy óránkénti beállításokat. Összegében minden nagyon barátságos, szemet gyönyörködtetõ színeiben és behatoló bannerektõl mentes. A live szekcióban ajánlott árfolyamok gyakran nagyon magasak, többször ellenõriztem az árfolyamokat több bukmékernél. Az Unibet mindig az elsõ két helybõl az egyiket foglalta el. Ezenkívül nagy számban “élõ” sporteseményt lehet nézni. És nem csak néhány kiemelkedõ eseményt, hanem elvileg a világ minden legfontosabb labdarúgó-bajnokságát. Ezek kívül természetesen az NBA, NHL, MLB meccseket. Mi kell még ezen kívül a sportok és sportfogadások szerelmeseinek? Egy a válasz – semmi.

Miért az Unibet?

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek. Magunk is évek óta az Unibeten játszva sosem ütköztünk problémákba, mind technikai, mind pénzügyi szempontból. A kifizetések a kiválasztott módtól függetlenül probléma nélkül megérkeznek. Személy szerint nem emlékszem arra, hogy bármilyen probléma merült volna fel a webhely mûködésével kapcsolatosan. Egyszóval – jó és ajánlható bukméker.

Unibet worldwide: ,Unibet Romania