Ivibet

Ivibet logoHa egy minőségi bukmékert keres, ahol minden napjainkban elérhető, modern funkciót megtalál, miközben hosszú listákból válogathat a sportfogadási ajánlatokból is, az Ivibet bukmékert mindenképpen érdemes szemmel tartania. Cikkünkben bemutatunk minden fontosat a sportfogadási irodáról a megbízhatósággal kapcsolatos kérdésektől egészen az ajánlatokig. Maradjon velünk és tudjon meg mindent, ami új felhasználóként lényeges lehet.

IVIBet 52 000 Ft bónusz – regisztráció »

Az Ivibet sportfogadási iroda megbízhatósága

Az Ivibet minden szempontból megbízható, legyen szó a fizetésekről vagy épp a weboldalról, így ha új felhasználóként regisztrál Önnek sem kell aggódnia afelől, hogy csalás áldozatává válik majd. Engedélyét a Curacaoi Szerencsejáték Hatóságtól kapta, a GLH-OCCHKTW0702282021 engedélyszámon, így a ciprusi törvények értelmében működik. Mivel a bukméker a legmodernebb szoftvereket használja a játékosok védelme érdekében, így az adatait sem kell féltenie, minden fizetés, és megadott adat titkosítva van, védve az esetleges kiszivárgásoktól.

A weboldal és a mobilos elérés

Ivibet sportA weboldal és a mobilról történő elérés esetén is egy felhasználóbarát funkciókkal ellátott, jól működő felületet használhat, miközben még az új játékosok is könnyedén feltalálják majd magukat az Ivibetnél. Az egyszerű, letisztult design, ami fogadja Önt a belépés után pedig újabb és újabb fogadásokra csalogató, miközben afelől sem kell aggódnia, hogy bármiféle technikai probléma üti fel a fejét a fogadások közben.

Az Ivibet mobilos változata egyaránt használható Android és iOS készüléken is, de nemcsak telefonra, hanem tabletre is optimalizálták a felületet, így bármilyen eszközről képes lesz majd becsatlakozni.

Mindazonáltal, a magyar nyelv is opció, ami egyaránt kiterjed minden eszközre és a weboldal minden menüpontjára.

Milyen bónuszokat biztosít az Ivibet bukméker?

Jelenleg kétféle sportfogadási bónusz közül választhatnak a felhasználók, amelyek közül értelemszerűen az első befizetéskor igényelhető kedvezmény a legnépszerűbb. Ebben az esetben ugyanis egy 100%-os befizetési bónusz társaságában indulhat el a sportfogadás világában, miközben az összeg akár 52.000 forintig is elrúghat, annak függvényében, hogy mekkora összegben töltötte fel az egyenlegét.

Fontos viszont megjegyezni, hogy legalább 3500 forintot be kell tudnia fizetnie annak érdekében, hogy igényelhesse a bónuszt, és legalább 5x át kell forgatnia a bónuszból származó összeget. A feltételek teljesítésére pedig 7 napja van.

A későbbiekben pedig érdemes 5 napon belül legalább 8200 forint értékben befizetést kezdeményeznie, mert ebben az esetben részt vehet az Előrejelzések bónusz ajánlatban. Ez a bónusz arra ad lehetőséget, hogy 10 tippet rögzítsen, és cserébe akár 350.000 forintot bezsebeljen, de már akkor is nyereményben részesíti a bukméker, ha 8 vagy 9 helyes tippje van a 10-es listából.

IVIBet 52 000 Ft bónusz – regisztráció »

Az Ivibet fiók létrehozása

Ivibet tipA bukmékernél egyszerűen és gyorsan elvégezheti a regisztrációs folyamatot, és mindösszesen a személyes adatainak megadására lesz szüksége. Itt fontos megjegyeznünk, hogy kiemelten fontos az adatok helyessége, mert a későbbiekben egy hitelesítési folyamat keretében igazolnia kell azokat. A hitelesítés pedig elengedhetetlen, ha kiutalást szeretne kezdeményezni a nyereményére vonatkozóan.

  1. Keresse fel a weboldalt és kattintson jobb felül a Regisztrálj gombra
  2. Adja meg a szükséges adatokat a későbbi belépéshez
  3. A következő oldalon a pénznem és az alap személyes adatok megadása szükséges
  4. Végezetül pedig a címét is elkéri az Ivibet csapata
  5. Zárásként pedig el kell fogadnia a feltételeket

 

Mire fogadhat az Ivibet bukmékernél?

Az Ivibet weboldalon hosszú listákból válogathat, amennyiben a sportfogadási részleg érdekli, kedve a jól ismert foci ajánlatoktól egészen a baseballig és a rögbiig. Ennél a bukmékernél sportágból nincs hiány, így fogadhat kézilabdára, vizilabdára, squashra de golf és MMA mérkőzések is szép számban megjennek. Az ajánlatok eléréséhez fent a sportfogadás gombot kell kiválasztania és a baloldali részen talál mindent, amire megteheti a tippjeit. Legfelül foglalnak helyet a legnépszerűbb bajnokságok és sportágak, de ha lejjebb görget A-tól Z-ig az összes sportágat is megtalálja majd egyhelyen.

Fontos megjegyeznünk, hogy a bukmékernél élő fogadás is elérhető, így, ha felül ezt a menüpontot választja, olyan mérkőzésekbe is becsatlakozhat amelyek már folyamatban vannak. Ezzel nemcsak követheti az eseményeket élőben, de arra is lehetősége van először megvizsgálja az esélyeket, ezzel biztosabb fogadást kezdeményezve.

Az Ivibet nem különíti el a virtuális sportokat, az e-sport ajánlatoktól és hagyományos sportoktól, így egy helyen találja meg mindhárom lehetőséget az előbb említett hosszú listában.

A fizetések és az Ivibet

A fogadások rögzítése előtt mindenképpen befizetést szükséges kezdeményeznie a bukméker felé. A jó hír viszont, hogy a legnépszerűbb e-pénztárcák erre már 500 forinttól lehetőséget biztosítanak, miközben a feltöltést többféleképpen is megteheti. Erre a célra ugyanis választhat e-pénztárcákat, így a Netellert és a Skrillt és még sok mást, de akár Apple Pay segítségével is kezdeményezheti a fizetést.

Mindazonáltal, a legnépszerűbb kriptovalutákat is kipróbálhatja a weboldalon kezdve a Bitcointól egészen a kevésbé ismert kriptokig.

IVIBet 52 000 Ft bónusz – regisztráció »

Ha probléma merülne fel

Ivibet regisztracioMost pedig ejtsünk pár szót az ügyfélszolgálatról is, amely az Ivibetnél kereshető probléma esetén. Erre jelenleg kétféle lehetőség van a bukmékernél, viszont mindkettő egyszerűen használható, miközben rövid átfutási idővel biztosít megoldást a problémára.

Az egyik legnépszerűbb módja az ügyfélszolgálat felkeresésének az élő chat, amely a nap 24 órájában bármilyen kérdésben felkereshető jobb alul. Ebben az esetben azonnali válaszadási idővel számolhat, miközben egy szakértő kolléga siet a segítségére. Egy másik útja a kapcsolatfelvételnek az e-mail, amely 24 órás válaszadási idő mellett vehető igénybe. Ehhez elegendő egyszerűen a weboldalon található űrlapot kitöltenie, vagy elküldheti kérdését emailben is a support@ivibet.com email címen keresztül.

Élő közvetítés a mérkőzésekre az Ivibet sportfogadási irodánál

Amennyiben nem szeretne külön oldalakat használni arra, hogy a tippek rögzítése után élőben is követhesse az eseményeket, van egy jó hírünk. Az Ivibet a legtöbb esetben élő közvetítést is biztosít. Ehhez mindösszesen annyit kell tennie, hogy a kiválasztott mérkőzésre kattint miután az elindult, és jobb felül elindítja az erre vonatkozó funkciót.

Elsősorban egy animált eredménytáblát talál majd, ahol szintén az események állását és változását követheti, viszont, ha kis TV ikonra kattint automatikusan csatlakozik az élőben zajló mérkőzésbe is. Innen pedig már csak Önön múlik, hogy milyen hangerő mellett, kis vagy teljes képernyőn követi nyomon az eseményeket.

Ivibet promociók

Érdemes viszont megjegyeznünk, hogy ahhoz, hogy az adás folyamatosan működjön, megszakítások nélkül, mindenképpen egy stabil internetkapcsolatra lesz szüksége. A jó hír viszont, hogy ez a funkció egyaránt elérhető gépről és telefonról is, így bármilyen képernyőt is választott a fogadások rögzítésére, jobb felül a lehetőség mindig nyitva áll Ön előtt arra, hogy a sportfogadási irodát streaming platformként is használja. Ha pedig olyan mérkőzésre fogadott, ahol ez nem érhető el, az előbb említett animáció akkor is bátran követhető.

IVIBet 52 000 Ft bónusz – regisztráció »