SPORTINGBET – bónusz 20.000 Ft

sportingbet_logo2

A Sportingbet fogadóiroda 1998 –ban alakult és ez idők óta a társaság csak tovább terjed. A létezése néhány év elteltével megvásárolt néhány fogadóirodát, amelyeket besorolta a szerkezetébe. A legnagyobb fogadóirodák közé, amelyeket a Sportingbet megvásárolt, az ausztrál Centrebet vállalat tartozik. A Sportingbet több engedélly alapján működik különböző államokban. A Sportingbet egyike a vezető fogadóirodák közül, és a pénzforgalma 2010 –ben több, mint 1,5 milliárd GBP volt.

Sportingbet – SCAM – kerülje ezt a bukmékert
A Sportingbet fogadóiroda a sportok széles skáláját kínálja, de úgy, mint a legtöbb fogadóiroda a legszélesebb kínálatot a fogadások a labdarúgásra alkotják. A legjobb európai bajnokságokra a fogadások választéka igazán nagyon széles. Fogadni lehet a több / kevesebb (beleértve a félidőt) különböző alternatívákkal (1,5; 2,5; 3,5 vagy 4,5), a teljes, vagy pontos gólok száma, több / kevesebb konkrét csapatra, pontos gólarány (beleértve a félidőt is), dupla esély, ki lesz a győztes egy konkrét percben, hogy mindkét, vagy csak egy csapat szerez gólt, hogyan lesz szerezve a következő gól, és tippelni lehet a konkrét gólszerzőre.

A Sportingbet fogadóiroda a jégkorongra összpontosít (beleértve az európait), ahol tippelni lehet az első gól idejére, ( a 9. perc előtt, vagy után), páros, vagy páratlan gólok száma, több/kevesebb, európai vagy ázsiai hátrányok. A Sportingbet az NHL –ben (csak az NHL-ben) olyan fogadásokat kínál, amelyekben Önnek vissza adják a tétet, ha a párbajban nem születik döntés rendes játékidőben (60perc).

Gazdag fogadási lehetőségeket kínál a Sportingbet tenisz mérkőzésekben. A pontos eredményen kívül szettekre, az 1. szett győztesére, felett / alatt (geimekre), az 1.szett pontos pontszámára is tippelhetnek, a második szett győztesére, vagy a lejátszott szettek pontos számára. A sportfogadás ajánlatában még más érdekes fogadás is elérhető. A Sportingbet bukmékernél külömböző kombinált fogadások is lehetségesek (Patent, Trixie stb.).

Bónuszok a Sportingbetnél: 100% ingyenes fogadás akár 100 € értékig, a legalacsonyabb pénz betét a Sportingbet bónusz megszerzéséhez 4 €. Ezt a bónuszt akkor kapja meg, ha a fogadását elveszíti.

A Sportingbet bonus fogadóirodánál elérhető az élő fogadás nagyon széles sportág kínálatával, élő közvetítéseket nézhet itt lóversenyről, európai kosárlabdáról, labdarúgásról, teniszről, vagy más sportágról, mint a snooker, vagy a pool. Természetes a mobil telefoni fogadás is.

A pénz be és kifizetése : Skrill, Visa, MasterCard, Visa Electron, NETeller, Paysafecard, Ukash, vagy banki átutalás. A minimális be és kifizetési összeg egyaránt 10 €.