WILLIAM HILL – bónusz 100%

William Hill William Hill a legnagyobb angol fogadóiroda, amely az online fogadásra a WHG (International) Ltd. leányválalatát használja. A szorzók legszélesebb választékát a labdarúgó-mérkőzésekre és a lóversenyre találja. A William Hill fogadóiroda a játékosai számára fogadást mobiltelefonon és jó ügyfélszolgálatot is kínál. A WilliamHill.com sportfogadási weboldal teljes mértékben magyar nyelven is megtalálható, beleértve a súgót is.

William Hill – 200 EUR bónusz – regisztráció

A William Hill fogadóiroda szorzó kínálata főként labdarúgó-mérkőzésekre, lóversenyre, teniszre és krikettre irányul. A labdarúgó-mérkőzések kínálata az egyik legszélesebb az interneten. A fogadásoknál felett/alatt 0,5 és 5,5 közötti értékekből választhat. Továbbá a William Hill szorzós kínálatát európai hendikepek, dupla esélyek, mindkét csapat gólt szerez, fogadások az első és a második félidőre, páratlan és páros gólok száma, és számos egyéb fogadások képezik. Ha európai hokira akarnak fogadni, akkor inkáb más fogadóirodát javasolunk választani. Fogadások kínálata az európai hokira itt gyengébbek ( hendikep -1,5, felett / alatt, dupla esély, fogadás döntetlen nélkül). Lehet élőben is fogadni, főként focira, teniszre, bejzballra, kosárlabdára, krikettre, golfra, vagy rögbire. De az élő sportközvetítések csak az Angliai és Írországi játékosok számára elérhetőek.

Az angol fogadóirodákra jellemző a magas maximális tét, de a William Hill fogadóiroda néhány ország esetében csökkentette a határértéket. Ezért lehetséges, hogy megtörténhet, hogy maximálissan csak néhányszáz euróval fogadhat. A pénz befizetése fő lehetőségei közé tartozik a Skrill (Moneybookers), hitel- és betéti kártyák, vagy a belföldi banki átutalás. Egyes országokban már elérhető a PayPal is. A minimális befizetés a William Hill fogadóirodánál 10 euró és minden be- és kifizetés ingyenes. A nemzetközi banki átutalásnál a minimális betét 25 € és az átutalás 3-5 napig tart.