BETFAIR – bónusz 50 €

Betfair logo A Betfair Limited társaság 1999-ben alakult az Egyesült Királyságban, és egy évvel később elindította az interneten a fogadási tőzsdét is. Pontosan ez az, amit őt sok éven at megkülönböztette minden más fogadóirodától, mert a konkrét tippeket és szorzókat maguk a fogadók határozták meg. A Betfair társaság így vált az egyetlen közvetítővé, amely minden nyereményből 2 – 5% díjat vont le. A legnagyobb fogadási tőzsde a világon, amely kétségtelenül a Betfair az, valóban számos érdekes lehetőséget kínál a kevésbé tapasztalt fogadók számára is.

Betfair – 16000 FT bónusz – regisztráció

Az ügyfeleknek számolniuk kell azzal a ténnyel, hogy a versenyek és sportágak fedettsége függ a többi játékos ajánlataival, de előny a saját fogadás kiírása. De másrészt egyes ügyfelek hivatkozására a társaság kénytelen volt a társaság 2012 –ben megnyitni egy független klasszikus típusú internetes fogadóirodát. Ezzel a lépéssel kitárták kapuikat olyan fogadók számára is, akik nem rendelkeznek elegendő tapasztalattal, vagy nem hisznek a fogadásnak a tőzsdén. Az ügyfél így szabadon átkapcsolgathat a tőzsde és a fogadóiroda között. Egy jó becslés esetében ez a tény egy nagy plusz.

Biztosan nem meglepetés Ön számára, hogy a fogadási tőzsde, valamint a klasszikus Betfair fogadóiroda számos sporteseményt kínál. Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy az alacsonyabb bajnoki mérkőzésekből, vagy a kevésbé népszerű sportágakból esetleg nincs elegendő elérhető tipp, mert ezeket maguk az ügyfelek teremtenek. Ebben az esetben senkit sem nem akadályoz meg abban, hogy saját eseményt hozzon létre. A fogadó határozza meg a szorzó értékét és felajánlja másoknak. Ha bárki az ellenfelekből reagál, és elfogadja a fogadást, a végeredmény dönti el, hogy ki viszi haza a pénzügyi nyereményt az adott szorzóban.

Mint már említve volt, szükséges számolni a társaság levonásával, de az a néhány százalék nem sok. Naponta a sportok listáján átlagosan 30 lehetőséget találunk, amelyek között említhetjük az olyan sportokat, mint a foci, tenisz, jégkorong, kézilabda, kosárlabda, baseball, amerikai futball, rögbi, Forma-1 és más motorsport, ökölvívás, harcművészetek, florbal, futsal, vízilabda, darts, biliárd, asztalitenisz, tollaslabda, krikett, sakk, olimpiai sportok, síelés, síugrás és sífutás, biatlon, de más társadalmi fogadás is. Összességében tehát akár 250 bajnoki versenyt találhatunk a tőzsdén.

A technikai támogatással e-mailben (support@betfair.com), vagy telefonon léphet kapcsolatba. De a weboldalak magyar nyelvű változata nem létezik, hasonlóan tehát a magyar technikai támogatás sem. Hozzá kell tenni, hogy a Betfair ügyfélszolgálata nem tartozik a leggyorsabbak közé, így Ön az írásbeli kérdéseire választ néhány napon belül kap. De a Betfair fogadási tőzsde részletes segítséget nyújt, ahol megtalálható szinte mindent, amire csak szüksége lehet. A YouTube-on rendelkezésére áll egy sor oktató videó, megnézheti a Betfair blogot, vagy fórumot.

partners: Betfair apostas – pt-sportbet.com/analise/betfair/