20Bet

20betA 20bet fogadóiroda recenziója

Bár a 20bet fogadóiroda még mindig az újoncok közé tartozik, a rajongóinak sok mindent tud felkínálni. Mi mindennek örülhetnek a játékosok?

A 20bet fogadóirodáról

A 20bet fogadóiroda 2018-ban volt alapítva, amikor engedélyt szerzett. Ezt követően hivatalosan 2020-ban kezdte meg működését, amikor először volt online.

E fogadóiroda mögött a TechSolutions Group N.V. áll. Ugyanez a cég üzemelteti a jól ismert 22bet fogadóirodát is, így a név hasonlósága nem véletlen. Rövid múltja ellenére a 20bet márkát tehát stabil háttérre épülő projektnek lehet tekinteni.

20Bet 100 Eur bónusz – regisztráció »

Világszerte egy egész sok játékos ezt megkedvelte. Jelenleg elsősorban meg kell fontolnia, hogy az Ön országában engedélyezett-e a játszás. Sajnos egyes játékosok azzal lesznek korlátozva, hogy a fogadóiroda nem rendelkezik a működéséhez szükséges helyi licenccel.

A fogadóiroda a szolgáltatásait a Curacao eGaming Authority alapján kínálja. A weboldal ezért teljesen megbízhatónak és biztonságosnak lehet tekinteni. A weboldal 128 bites titkosítási technológiát használ, és az Ön személyes adatait a GDPR alapelv szerint kezeli.

Hogyan regisztráljak

Elsősorban szükséges a tudatára venni, hogy a játékos nem játszhat, ha nem nagykorú. Ez a korhatár országonként eltérő.

Ha teljesíti az életkori feltételeket, megnyithatja a saját számláját. Maga a regisztráció viszonylag egyszerű. Mielőtt azonban hozzálép az összes adatainak a megadására, döntenie kell a bónuszról. Tehát kiválasztja a kívánt bónuszt, vagy természetesen teljesen el is utasíthatja.

A következő lépésben megadja az e-mail-címét, jelszavát a számlájába való bejelentkezéshez, valamint az országot, hogy igazolni lehessen, hogy az adott juriszdikcióban törvényesen játszhat-e.
A regisztráció folyamán a KYC folyamaton kell átesnie. A számlájának az igazolásához be kell nyújtania a személyazonosságát igazoló okmányt, a 3 hónapnál nem régebbi jelenlegi címét igazoló dokumentumot, valamint a fizetési rendszer fényképét vagy képernyőképét.

A kiegészítő dokumentumok közé a 20bet fogadóiroda a következőket sorolja:

● szelfi személyazonossági okmánnyal
● egészségbiztosítási kártya
● igazolás a pénzeszközeiről

Ezekre a dokumentumokra bizonyos esetekben szükség lehet az igazoláshoz használt szabványos dokumentumokon kívül. Ennek oka például a megállapítás, hogy a játékos a saját pénzeszközeit használja-e.

20Bet 100 Eur bónusz – regisztráció »

Sportfogadások

A fogadóiroda tevékenységének középpontjában elsősorban a sportfogadások állnsk. Számukra a belső fejlesztésű Soft-labs platformot használja.

Több mint 30 sportágat kínál. Ide tartoznak a labdarúgás, a kosárlabda vagy a téli sportok, az MMA és a Forma 1. A fogadóirodának több mint 150 labdarúgási piaca van. A tenisz ezen a fogadási platformon is népszerű sport. Számos kevésbé ismert sportág is rendelkezésre áll, például vízilabda, darts vagy biliárd. Nem hiányzik az egyre népszerűbb e-sportok széles kínálata sem.
Összesen havonta több mint 40 000 esemény érhető el. A szorzó 94% körül mozog. Sőt, a labdarúgásnál a szorzók még magasabbak, akár 95% -osak is lehetnek.

A fogadóiroda több mint 150 fogadási lehetőséget kínál. Köztük vannak például az ázsiai vagy európai hátrányok. Használhat csoportos (accas), rendszerjellegű, vagy láncfogadásokat is. Fogadhat számos lehetőségre, például a sárga lapok számára, az események előfordulására vagy az egyes játékosok teljesítményére.

Ennek a fogadóirodának több mint 20Bet élő fogadási piaca van portfóliójában. Ugyanakkor havonta több mint 25 000 eseményt hoz ebben a szegmensben. Például a kosárlabda piacokon itt az élő fogadások keretében több mint 50 talál.

Kaszinó

Bár a kaszinó nem tartozik e fogadóiroda prioritásai közé, mivel elsősorban a sportfogadásra összpontosít, többé-kevésbé a kaszinójátékok képviselete a 20bet keretében elégé gazdag.
Jelenleg az ajánlat csaknem 70 szolgáltatótól több mint 4000 játékot tartalmaz. A szoftverszolgáltatók között olyan neveket talál, mint Amatic, Belatra, iSoftBet, Playtech, Red Tiger, Play’n GO, Quickspin vagy Microgaming.

A játékok választéka nagyon széles, azonban az egyes címek elérhetősége attól függően változhat, hogy melyik országból csatlakozik.

A kaszinó a klasszikus játékgépek gazdag választékára támaszkodik, amelyek ingyenes pörgetéseket, multiplikátorokat és scattereket kínálnak. A játékosok körében azonban az egyik legnépszerűbbek közé tartoznak érthető okokból elsősorban a jackpot játékok, amelyek nagy nyereményeket kínálnak. Ezenkívül a 20bet a társasjátékok széles választékával rendelkezik, ahová természetesen a bingó, rulett és blackjack tartozik.

A játékokat demó módban is lehet játszani, ez azt jelenti hogy valódi pénz befizetése nélkül. Ez azok a feltételek mellett megfelelő, amikor egy adott típusú játékot szeretne kipróbálni és alaposan megérteni annak elvét, esetleg csak kötelezettség nélkül szórakozni.

20Bet 100 Eur bónusz – regisztráció »

Élő kaszinó

Az úgynevezett élő kaszinó, vagy másképen játszás élőben, minden kaszinónak a kedvelt részét jelenti. És a 20bet Magyar sem nem kivétel. Ennek elsősorban az az oka, hogy játszás az élő kaszinóban egyedi hangulatot hoz. Ugyanis élő krupiékkal játszhat közvetlenül az otthona kényelméből.

A kaszinó középpontját ebben a szegmensben a rulett, a blackjack, a baccarat és a póker alkotják. Jelenleg a kaszinó összesen 8 szolgáltató élő játékát kínálja. Pontosabban ezekről a fejlesztőkről van szó:

● Evolution
● Playtech
● Pragmatic Play
● Ezugi
● Vivo Gaming
● Absolutely Live
● Lucky Streak
● Betgamestv

Játszás mobiltelefonon

Sajnos jelenleg nem létezik egy önálló mobilalkalmazás. Használhatja azonban az eredeti webes felületet.

Ez egy teljesen funkcionális, fogékony kialakítás, amely minden mobileszközön megfelelően megjelenik. Szintén elérhető minden funkció. A 20bet platform tehát teljes értékű lehetőséget kínál arra, hogy bármikor játszhasson, akár telefonján vagy táblagépén.

Bónuszok a 20bet-en

Mint minden fogadóirodának, a 20betnek is számos bónusza van előkészítve. Természetesen nem hiányzik az üdvözlő bónusz sem. Ezt egészen 100% -ig megszerezheti öszesen 120 euró összegig, vagy ennek megfelelő összegig más pénznemben. És vigyázat, a kriptovalutákban elhelyezett betétek sajnos nem felelnek meg az üdvözlő bónusz feltételeinek.
Rendelkezésre áll szintén a hűségprogram, VIP jutalmak és szezonális akciók. A kedvelt bónusz promóciók közé tartozik például a második befizetési bónusz is, és számos más vonzó jutalom. A kaszinó számára ezenkívül egy speciális, 120 eurós bónusz van kínálva, amelyhez egyúttal 120 ingyenes pörgetést is kap.
A 20 bet viszonylag nagy mértékben használ bónuszkódokat. Például minden pénteken igénybe veheti a speciális RELOAD bónuszt. Elég megadni éppen a RELOAD szót bónuszkódként.

20Bet 100 Eur bónusz – regisztráció »

Betéti és kifizetési módszerek

A betétek azonnaliak és ingyenesek. A kifizetés a választott módszertől függően általában 2 és 5 nap között tart. Gondoljon arra, hogy nem feltétlenül minden fizetési mód áll rendelkezésre minden országban. A minimális befizetési és kifizetési összeg 10 EUR-nak felel meg, vagy ennek megfelelő összegnek más pénznemben.
Elérhetők a szokásos be- és kifizetési módszerek, mint például a kártyás fizetés vagy banki átutalás. Rendelkezésre állnak szintén a kriptovaluta fizetések, például Bitcoin, Litecoin vagy Ethereum. Az egyéb fizetési módokhoz sorolódik a VISA, MasterCard, iDebit, Neteller, Skrill, WebMoney, Instant Banking és Boleto. Nem hiányzik néhány helyi rendszer sem, mint például az Interac, a Qiwi és az Ecopayz. Éppen ellenkezőleg, hiányozhat az Apple Pay támogatása.

Technikai támogatás

A technikai támogatás szüntelenül elérhetől. Élő chat vagy e-mail által működik a support-en@20bet.com címen. Általában 24 órán belül kapja meg a választ. Az azonnali válaszért használja a +35723020534 telefonszámot. Az ügyfélszolgálat csak angol nyelven érhető el, bár maga a webhely egy egész sor nyelvváltozatot támogat.

Viszonylag egy jó módszer, hogy hogyan szerezni választ a kérdésére, a GYIK is. A weboldalon a gyakran feltett kérdések szakasza kiterjedt és jó minőségben fel van dolgozva. Így nagy az esély arra, hogy azonnal megtalálja a választ a kérdésére, és nem kell megvárnia a technikai támogatás válaszát.

Akkor is felveheti a kapcsolatot a technikai ügyfélszolgálattal, ha úgy gondolja, hogy van Önnek, vagy egy közeli hozzátartozójának, problémája a játszással. A 20bet alkalmazottai képzettek arra, hogy tartsák be a felelősségteljes játék elveit.

20Bet Cesko