22bet

A 22bet bukméker sokféle szórakozási lehetőséget kínál a játékosoknak. Részletesebben megvizsgáljuk ezt a következő áttekintésben.

 

A 22bet –ről

A 22bet bukméker 2007-ben kezdte meg működését. A térségben sok más szolgáltatóhoz hasonlóan hivatalosan Cipruson van regisztrálva, de eredetileg Oroszországban alapították ezt a társaságot. Ez a márka jelenleg a Marikit Holdings alatt áll.

22bet Bónusz 35000 HUF – regisztráció »
2017-ben kibővítette szolgáltatásait az online világba, így ennek köszönhetően nagyobb számú játékos számára elérhetővé téve nemcsak Kelet-Európában. Elkerülhetetlenül a weboldal számos nyelvi változatát is elkészült. Jelenleg körülbelül 50 ilyen van.

Biztonság és licencek

Nem sikerült meghatározni, hogy ki rendelkezik a 22bet fogadóiroda hivatalos engedéllyel. Ezt az adatot sehol nem említik, néhány forrás szerint ennek a Curacao eGaming-nek kellene lennie. Noha ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az üzemeltető teljes mértékben licenc nélkül működik, és ezért a pénze vagy az érzékeny adatai veszélybe kerülhetnek, egyértelműen előnyösebb a játékos részére, ha az üzemeltető részletesen leírja, hogy melyik licencet működteti.

A regisztráció

A regisztráció nagyon egyszerű, egyáltalán nem kell kitöltenie a szükséges információkat, ha úgy dönt, hogy könnyebben hoz létre számlát a közösségi hálózatokon keresztül. Itt már megosztja a személyes adatait, így megkerülheti az újbóli kitöltés szükségességét.

Ha nem szeretné összekapcsolni a kaszinó számláját a többi nyilvános profilokkal, akkor be kell írnia a keresztnevét, vezetéknevét, országát, a szükséges pénznemet, a számla biztonsági telefonszámát és egy e-mailt, amely egy linkkel igazolja a számlát valójában Ön hozta létre.

A fogadóiroda ajánlata

A 22bet-en kaszinójátékokat, élő játékokat játszhat és sportfogadásokat fogadhat. Összességében a bukméker napi 1000 eseményt kínál. Rendelkezésre állnak az online játékgépek is. A viszonylag fiatal bukméker széles körben terjeszti a szolgáltatásait, és nagyon jól képes versenyezni az öregebb, befutott márkákkal is.

A világ számos vezető fejlesztő stúdiójától elérhetők a kínálatban a játékok, köztük a NetEnt, de a Gameplay, a Spinmatic és az 1x2gaming is. Az élő játékokat az Extreme, az Evo, az Ezugi és az Authentic fejlesztő csapatok biztosítják.

A sportfogadásokkal fogadhat olyan sportokra is, amelyek egyáltalán nem a legnépszerűek közé tartoznak. Nem hiányzik itt a tenisz vagy futball, valamint a gyeplabda is. Összesen belőlük körülbelül negyven áll rendelkezésére a fogadás rajongóinak.

A kínálatban több mint 100 bajnokság is szerepel, köztük a nagyon ismertek is, mint az angol, egészen a teljes egzotikusokig, mint például a szudáni bajnokság. Például a tavalyi Premier League sportfogadási rajongói több mint 1000 fogadási piacra számíthatnak mérkőzésenként.

A rendkívül magas szorzók jelentős előnyt jelentenek a 22bet fogadóiroda számára. Használhatja az összes alapvető szorzótípust, azaz a tizedes, tört vagy angol szorzókat, és a hozzánk legkevésbé közelálló amerikai szorzókat.  A minimálisan szükséges tét 0,20 EUR. Fogadni lehetséges egyetlen kattintással is.

Élő fogadások

Az élő fogadások lehetősége szintén nem elhanyagolható. Az e-sportban a fentiek mindegyikére fogadhat, ami összesen mintegy 40 különböző sportágat jelent.

Élő kaszinó

Az élő mód nem hiányozhat a kaszinó játékokníl sem. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze a kaszinó valódi légkörét valódi krupiékkel, közvetlenül a saját számítógépénél.

Mobil kaszinó

Csakúgy, mint a legtöbb bukmékernél, a játszás és a fogadás lehetősége nemcsak a számítógépen keresztül lehetséges, hanem az okostelefonban lévő alkalmazásnak is köszönhetően. Ez alapkivitelben elérhető az Android, iPhone, de a Windows Phone számára is.

22bet 122 Eur bónusz – regisztráció »

 Elérhető fizetési módok

Jelenleg a bukméker összesen mintegy 160 fizetési módot kínál, amelyek közül néhány csak egy adott területen érvényesíthető. Tehát előzetesen ellenőrizze, hogy a választott lehetőség elérhető-e az Ön országában.

A betétek ingyenesek, a legtöbb módszernél a minimális befizetés 1 EUR.  A kivonások általában csak 15 percet vesznek igénybe, legfeljebb néhány órát várhat. Ne feledje, hogy hétvégeken a fizetések kissé lassabbak lehetnek.

Ennek ellenére a legtöbb ember számára a legnépszerűbb lehetőség természetesen továbbra is a normál hitelkártyával vagy elektronikus pénztárcán keresztül történő betétek maradnak. A bukméker ugyanakkor kevésbé ismert fizetési módokat is lehetővé tesz, sőt, még kriptovaluta fizetéseket is.

Bónuszok

A bónuszok rendkívül szokatlanok a kaszinóban. Az 22Bet üdvözlő bónusz az egészen szokásos 100% helyett 122% -os bónuszt kínál, legfeljebb 50 € -ig, plusz 22 fogadási pontot. A bónusz megváltható odds-fogadásokkal és a kaszinóban. A második bónusz 22%, legfeljebb 50 € -ig.

A szimbolikus 22 nemcsak a bónusz ajánlatban, hanem elsősorban közvetlenül a bukméker nevében is tükröződik. Nem hiányoznak más rendszeres promóciók és bónuszok sem, mint például a pénteki Reload bónusz, legfeljebb 50 € -ig.Technikai támogatás

A technikai támogatás folyamatosan működik, számíthat arra, hogy rövid időn belül válaszol a kérdésére vagy megoldja a problémát, a játékosok nem vesznek észre ebből a szempontból problémákat. Az ügyfélszolgálat e-mailen vagy élő csevegőn keresztül érhető el. Megpróbálhatja megoldani a problémát a GYIK-ban is. Telefonos támogatás nem érhető el.

Engedélyek Magyarországon

Sajnos a 22bet ajánlata a magyar játékosok számára továbbra sem érhető el. A bukméker jelenleg nem rendelkezok engedéllyel, ezért nem működhet legálisan magyar területen a szerencsejáték-ágazatban. Más tiltott országok közé tartozik például Franciaország vagy Hollandia.

22Bet worlwide:
22Bet Srbija , 22Bet Slovenija , 22Bet Hrvatska , 22Bet Albania , 22Bet Ceska Republika , 22Bet Arabic