Bwin

bwin logo A bwin (bwin.com – korábban betandwin) a legnagyobb és legismertebb európai internetes fogadóiroda sokéves hagyománnyal. Magyarországon, mint sok más európai országban is, az egyik legnépszerűbb fogadóirodákhoz tartozik. Megbízhat benne!

A bwin rengeteg fogadási lehetőséget kínál, természetesen beleértve a magyar foci bajnokságot is. Sportágak és versenyek sokaságát lehet itt megtalálni, mint például a hagyományos jégkorong, tenisz, kosárlabda, egészen olyan sportokig, mint a kerékpározás, box, vagy a strandröplabda. A weboldalai természetesen magyarul is megtalálhatóak, beleértve a nagyon érthető súgót is és az ügyfélszolgálatot is. A cégek, amelyek figyelik a fogadóirodák minőségét, a bwin fogadóirodát vezetőnek tartják a piacon.

Bwin – SCAM – kerülje ezt a bukmékert
A bwin fogadóirodánál több, mint 15 millió ember fogad, és ez a szám naponta növekedik. Elsősorban, de nem kizárólag, nagyon alkalmas a kezdők számára, ezért a bwin játék számla minden kezdő játékos számára természetesség. A Bwin weboldal grafikája nagyon áttekintő és szép. A sok sport mellett más szórakozás is itt megtalálható, mint a poker, kaszinó, bingó, nerő gépek, kaparó kártyák, és még sok más, amit találni lehet egy modern fogadóirodánál.

Az első regisztrálás után akár 50 € bónuszhoz juthat. A poker részben pedig akár 500 $ bónuszhoz juthat az első befizetés után. Hasonlóan hozzáférhet az úgynevezett freerolls –hoz, ami azt jelenti, hogy ingyen tud játszani egy kis ideig. A harmadik jutalom a szerencsejátékok részében a Bankroll Booster két napi részvételi jegyet kaphat, az “5.000$-os Bankroll Booster” selejtezőire.

A pénz befizetésea számlájára a szokásos módszerekkel lehetséges, mint  más fogadóirodáknál, e-banki átutalással, Neteller és SkrillMoneybrokers segítségével díjak nélkül, és azonnal, hagyományos banki átutalással 48 órán belül díjmentesen, hitelkártyákkal 2% díj az összegből azonnal. Kifizettetni a pénzét hasonló módon lehetséges általában 2% díjjal, 1-5 munkanapig tart a transzakció.

A Bwin fogadóirodánál természetes a mobiltelefonos fogadás is, ahol a weboldalak igazodnak az egyes mobil eszközök kellékeihez.