WINMASTERS – bónusz 15.000 Ft

A Winmasters egy új online játékterem, amely online pókert, sportfogadást, kaszinót és szerencsejátékokat hoz Önnek egy barátságos és izgalmas környezetben, amelyet a NETWORK iPoker tesztelt. A Winmasters egy nemzetközi márka, amely a játékosok igényei szerint volt tervezve. Barátságos környezetet kínál a céllal az ügyfeleinek teremteni a lehető legnagyobb hasznot és kényelmet a játéknál a lehetőséggel módosítani a weboldalait az Ön igénye szerint a legkönnyebb hozzáférés biztosítva a fontos információkhoz. A társaságot egy sereg szakember építette a szerencsejáték iparban, amely a játékosoknak a legjobb játékélményt kínálja.

A sportfogadás a Winmasters –nél a fő előnyeihez tartozik. A sportfogadás piaca jelenleg több, mint 25 külömböző sportágat tartalmaz, 24.000 online fogadással egyszerre. Az elsődleges cél az, hogy kínáljon egy összeállítást az összes globális sporteseményről, amelyek regionális viszonyokhoz vannak igazítva. A Winmasters a fogadások egész összeállítását hét különböző nyelven kínálja. A kínálat egyike a legnépszerűbb lehetőségeiből az élő fogadások, és ez az oka, hogy miért kínál a játékterem több, mint 7 ezer eseményt havonta, mindez az egész év folyamán. A Winmasters magában foglalja az összes fő versenyeket és rendezvényeket, amelyek keretében több, mint 5.000 fogadást kínál naponta 16 sportágban.

A fogadás az utakon koncepciója egyre jobban és jobban népszerű. A Winmasters weboldalai szabottak az egyéni hordozható eszközökre, amelyek lehetővé teszik az ügyfeleinek élvezhetni a szerencsejáték-szolgáltatásait bármilyen mobil telefonról, vagy tabletről (iOS, Android, Windows).A Winmasters, amely a mobileszközök számára van szánva, magában foglalja az online sportfogadást, élő fogadást és a kaszinó játékok széles skáláját. A Winmasters igazodik a szabályokkal, amelyek orientálódnak az ügyfélre a céllal első osztályú terméket kínálni kombinációban a magas színvonalú támogatással. Az ügyfélszolgálat elérhető a hét 7 napján, és segítséget nyújt a nemzetközi, valamint a helyi nyelven.

A winmasters.com oldalain mindig talál asztalokat és versenyeket, amelyek Önnek tetszenek, amelyek készen áll a játékra. Az ügyfelei számára a társaság a póker játékok gazdag kínálatát ajánlja, beleértve a cash game játékokat, Sit & Go versenyeket, gyors pókert, garantált versenyeket és egyedülálló twist a Sit & Go játékokra, “Twister Pokert”. A Winmasters póker része az iPoker Network hálózatának, aki a világ egyik vezető szoftver szolgáltatója a piacon, aki híres a gazdag kínálatával, felhasználóbarát környezetével, és a szoftverei megbízhatóságával.

A Winmasters játékterem a fő kötelezettségei és prioritásai közé sorolja a felügyeletet a biztonságos és felelősségteljes szerencsejáték játszását. A Winmasters cég alap értékei és alapvető filozófiája az átláthatóság, a bizalom, a biztonság, az egyes játékosok szabadsága. A Winmasters rengeteg erőforrást fektetett a felelősségteljes játék érdekei bebiztosításába, és használja a legújabb technológiát és eszközöket, hogy biztosítsa a lehető legbiztonságosabb online szórakozást.