10BET – bónusz 30.000

10bet logo A 10bet fogadóiroda a szolgáltatásait 2003 –óta kínálja, és elsősorban a szorzóival és a sportfogadásával érdekes, amelyekben megtalálhatók a népszerű ázsiai hátrányok is. A 10bet az ügyfeleinek magas oddsokat és jó határértékeket kínál. Általában a 10bet fogadóiroda az átlagos bukmékerekhez tartozik a fogadások szokatlan értékelése miatt különösen az fogadásoknál.

A 10bet fogadóiroda sportfogadási kínálata nagyon átfogó és a határértékei a fogadásoknál itt nagyon jók. Emellett, hogy a 10bet fogadóirodánál képviselve van valamennyi sportág, így jelentős szerepet játszanak itt a népszerű ázsiai hátrányok, beleértve a különböző formái (pl. -1, -1,25, 0).

A labdarúgásban a 10bet –nél fogadhat az 1×2 (beleértve a félidőt), ázsiai hendikepet (rendes játékidőben, a 70. percig, illetve 30. percig), több / kevesebb több alternatívával, háromutas hátrányok (úgynevezett európai) pontos gólarány (az első félidő után is ), a fogadási lehetőség, hogy döntetlen lesz, vagy sem, dupla esély (beleértve az első felidőt), a gólok száma, a győztes gól, ki szerzi az első gólt, páros vagy páratlan lesz a gólok száma, vagy félidő / teljes játékidő eredménye. A bajnokságok képviselete a 10bet bukmékernél nagyon gazdag, mert itt fogadhat a Németország regionális versenyeire.

10bet – 30.000 Ft bónusz – regisztráció

Az európai jégkorongban főként az 1×2, vagy hendikeppekre lehet tippelni (ill. spreadfogadások – a hátrány, amely kompenzálja egy bizonyos pillanatban a csapatok esélyeit), és több / kevesebb. Az NHL versenyben a 10bet az 1×2, de az 12 fogadásokat is felsorolja.

Tenisz fogadási ajánlata nagyon széles, hiszen amellett, hogy felsorolja az ATP és WTA versenyeket, a kihívókat is felsorolj a 10bet bukméker. Lehet fogadni például a második szett győztesére, az összes tiebreakre, ki nyeri az első szettet, pontos pontszámra, hendikepes szettekre, illetve a felett / alatt geimekre.

A 10bet – nél 50% bónuszt kaphat, egészen 200 € – ig, a minimális befizetés a bónusz megszerzésére 15 €.. A bónusz a számlára azonnak odakerül, de rendelkezéshez csak akkor áll, ha a befizetését egyszer teljes mértékben áfogadja.

Népszerűek az élő fogadások a 10bet bukmékernél, ezeket hokinál, focinál, tenisznél, kosárlabdánál, valamint bejzbalnál szolgáltatja. Ezek a fogadások is gazdagok az ázsiai hendikeppekre.

A 10bet sajnos nem szolgáltat élő közvetítéséket sporteseményekről.

A 10Bet egy mobil alkalmazással rendelkezik, amely elérhető az összes telefonon, amely Android, iOS, Black Berry vagy Windows Phone –t használ. A honlapok mobilváltozata a m.10bet.com oldalain elérhetők.

A pénz be és kifizetése a 10bet játékszámlájára hasonló módon alkalmazható, mint sok más fogadóirodánál, ezt megnézheti a 10bet weboldalain, amelyek magyar nyelven nem elérhetőek.