Rusztikus Terasz: Kényelem és Önre várnak

35A családi ház kerttel egyesít bennünket, amelyek nem hiányozhatnak mellett dísz- és haszonnövények vagy terasz. A hely, ahol megyünk pihenni a friss levegő, és ahol találkozunk az egész család Siro, kezdetben, van egy befejezetlen ötlet. De minden megváltozott a pillanatban találkozunk egy rusztikus teraszon, amit szívfájdalom.
Kulturális nyelvtudás
Összefogás a világon az interneten keresztül és a szociális hálózatok saját fontosságát. Napról napra válunk kulturális zorientovanejší. Míg egészen a közelmúltig jelent számunkra Provence csak egy szó, ma már tudjuk, hogy milyen az illata, úgy néz ki, és miért szeretjük őt annyira híven, bár mi ebben a francia régióban ágynemű mesehősökkel még soha nem volt. Báj, amely egy helyi bútorok, nem lehetett figyelmen kívül hagyni.
Időtlen elem
Amikor a skandináv dizájn jöhetnek szóba a szemében fa, ami már önmagában is időtlen. Nordic értelemben az egyszerűség és a szépség tudunk lelkesíteni hazánkban is. Rusztikus létesítmény bizonyítja tisztelettel ősök és a természet. Nyers kevéssé feldolgozott fa sugároz nyugodt és magukra formájában bútorok ad nekünk kényelmet álom.
Hangsúly a dekoráció
A kerti terasz berendezett, rusztikus stílus jellemzi a minőség és a kellemes hangulatot. Massive székek és szék elfér egy nagy kő teraszok, ahol nincs szükség, hogy helyet. Színes dekoratív párnák tisztességesen rozihrajú helyen csodálatos gyerekek. Lámpák helyett elektromos világítás és a pot terasz, ahol felejtsd el, amit a dátumot és az időt.
Amikor a választás esik
A kisebb teraszok illik a finom fém bútorok, amelynek jellege is gyerekbútor rávilágít patina. Tekintettel arra, hogy minden más egyéni verseny-stílusú rusztikus van gyengeségét. Nappali, konyha és fürdőszoba bútorozott ezt szem előtt tartva, fokozatosan válik a találatot. Abban az időben, ahol az idő múlásával gyorsabban, mint a víz, ezek kiváló menedéket számunkra.
Ez magában foglalja a virágok
Rusztikus bútorozott terasz a megtestesítője a közvetlenség és a jutalom egy nehéz nap után a munka. Mennyire képlékeny, tudjuk, hogy inspirálja semleges, hanem egy romantikus helyen. Attól függően, hogy a tárgyak és dekorációk. Ezen a ponton nem tehetünk akár anélkül képviselői a növényvilágban. Cserepes cserjék, kúszónövények és gyertyák bemutassa a megkülönböztető genius loci.

Rate this post